EUROPA LEAGUE

Επιβλητική εμφάνιση από ΑΪΚ Στοκχόλμης

Επιβλητική εμφάνιση από ΑΪΚ Στοκχόλμης

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης νίκησε με 4-2 την Έλφσμποργκ για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Σουηδίας, τέσσερις ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ατρόμητο για τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πήρε τους τρεις βαθμούς στην έδρα της, πλησίασε στους πέντε βαθμούς την πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ και κυρίως ανύψωσε το ηθικό της ενόψει της μάχης με τον Ατρόμητο, την Πέμπτη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

H AΪΚ Στοκχόλμης δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Έλφσμποργκ με 4-2. Μάλιστα είχε προηγηθεί με 4-0, με την Έλφσμποργκ να μειώνει στο τελευταίο μισάωρο του ματς. Ο Γκοϊτόμ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της σουηδικής πρωτεύουσας στο 10ο λεπτό και ο Μπανγκουρά διαμόρφωσε το 2-0, στο 23ο λεπτό. Ο Περέιρα στο 35' έκανε το 3-0, με τον Γκοϊτόμ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της ομάδας του στο 40ό λεπτό.

Η Έλφσμποργκ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε στο τελικό 4-2 με τους Πρόντελ (63') και Λούντεβαλ (79'). Με τη νίκη αυτή η ΑΪΚ Στοκχόλμης "σκαρφάλωσε" στην 6η θέση με 30 βαθμούς ένα λιγότερη από την τρίτη και αποψινή αντίπαλό της, Έλφσμποργκ.

Την Πέμπτη, η ΑΪΚ υποδέχεται στη Στοκχόλμη τον Ατρόμητο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η σύνθεση της ΑΪΚ Στοκχόλμης:

Σταματόπουλος, Πάβεϊ, Σονκό-Σάντμπεργκ, Χόιβελντ (12' Περέιρα), Γιόχανσον, Μπλόμπεργκ, Οφόρι, Ετουχού, Ισιζάκι (80' Λούντχολμ), Μπανγκουρά, Γκοϊτόμ (62' Μπρούσταντ)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ