EUROPA LEAGUE

Επίθεση σε εργαζόμενους της Αϊντχόφεν από οπαδούς της Όσιγεκ

Επίθεση σε εργαζόμενους της Αϊντχόφεν από οπαδούς της Όσιγεκ

Εφτά εργαζόμενοι της Αϊντχόφεν δέχθηκαν επίθεση το βράδυ της Τετάρτης (02/08) στην Κροατία, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Όσιγεκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το βράδυ της Πέμπτης (03/08) η Όσιγεκ φιλοξενεί την Αϊντχόφεν στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρο του Europa League και θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τα playoffs της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως είναι λογικό, οι οπαδοί της Όσιγεκ ζουν στους ρυθμούς της σπουδαίας αναμέτρησης. Βέβαια, κάποιοι εξ αυτών παρεκτράπηκαν, αφού επιτέθηκαν σε εφτά μέλη του γραφείου Τύπου της PSV το βράδυ της Τετάρτης (02/08). Ευτυχώς, κανείς εκ των εργαζομένων της ολλανδικής ομάδας δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Αϊντχόφεν επιβεβαίωσε το περιστατικό, προχωρώντας, μάλιστα, σε επίσημη δήλωση: "Δυστυχώς, η είδηση είναι αληθής. Οι συνάδελφοί μας είναι καλά στην υγεία τους, αλλά, όπως είναι λογικό, είναι φοβισμένοι. Σε συνεργασία με την UEFA και τις τοπικές αρχές, ενημερώσαμε τους φιλάθλους πως το βράδυ θα πάνε στο γήπεδο συνοδευόμενοι από αστυνομικές δυνάμεις και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας".

Δείτε VIDEO απ' τις φανατικές εκδηλώσεις των φίλων της Όσιγεκ:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ