EUROPA LEAGUE

Έπεσε ξύλο στο "Ολντ Τράφορντ"!

Έπεσε ξύλο στο "Ολντ Τράφορντ"!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο "Ολντ Τράφορντ" στο ματς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, καθώς έσπασαν καθίσματα και έπεσε ξύλο. Δεδομένη η τιμωρία για τους γηπεδούχους (VIDEO+PHOTOS).

Ενός κακού μύρια έπονται, λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό ταιριάζει γάντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν αποκλείστηκαν απλά από τη μεγάλη τους αντίπαλο, Λίβερπουλ, στη φάση των "16" του Europa League, αφού το 1-1 του "Ολντ Τράφορντ" έστειλε τους ρεντς στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (είχαν νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς) και παράλληλα επίκειται τιμωρία για τους γηπεδούχους λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στις εξέδρες.

Έπεσε ξύλο στο "Ολντ Τράφορντ"!

Καθίσματα έσπασαν και μπόλικο ξύλο έπεσε ανάμεσα στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ και τους αστυνομικούς τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα όσο και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Αφού, λοιπόν, δεν ήρθε τιμωρία μετά τα συνθήματα για τα θύματα του Χίλσμπορο στο ματς του "Άνφιλντ", θα έρθει για τα γεγονότα που συνέβησαν χθες (17/3), με την UEFA να είναι πάντα αυστηρή σε περιστατικά βίας.

Έπεσε ξύλο στο "Ολντ Τράφορντ"!

Η αστυνομία έκανε συλλήψεις, ενώ επενέβη αποτελεσματικά, ώστε να μην υπάρξουν συμπλοκές με τους φίλους της Λίβερπουλ που εκείνη την στιγμή πανηγύριζαν τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του, ανάβοντας και καπνογόνο, κάτι που δεν είναι και η πλέον συνηθισμένη εικόνα στα αγγλικά γήπεδα. Το είδαμε και στο πρώτο ματς βέβαια. Μάλιστα, πριν ξεκινήσει το ματς είχε αφαιρεθεί πανό σε κεντρικό δρόμο του Μάντσεστερ που αναφερόταν στο δράμα του Χίλσμπορο.

Έπεσε ξύλο στο "Ολντ Τράφορντ"!
Έπεσε ξύλο στο "Ολντ Τράφορντ"!

Οι πανηγυρισμοί των φίλων της Λίβερπουλ:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ