EUROPA LEAGUE

Ενίσχυση για τους αντίπαλους του Παναθηναϊκού

Ενίσχυση για τους αντίπαλους του Παναθηναϊκού

Άγιαξ, Θέλτα και Σταντάρ Λιέγης, αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa Lrague, απέκτησαν ποδοσφαιριστές με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Με τρεις μεταγραφές στην τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκού ενίσχυσε περαιτέρω το ρόστερ του, εν όψει και των υποχρεώσεων του στον όμιλο του Europa League.

Το ίδιο έπραξαν οι τρεις αντίπαλοι του στη διοργάνωση της UEFA, Άγιαξ, Θέλτα και Σταντάρ Λιέγης. Οι δύο πρώτες έκαναν από μία ηχηρή προσθήκη, ενώ η βελγική ομάδα ενέταξε πέντε παίκτες στο ρόστερ της.

Η Θέλτα, στις 29 Αυγούστου, ανακοίνωσε τον δανεισμό του Τζιουσέπε Ρόσι από τη Φιορεντίνα για τη σεζόν 2016-2017. Ο 29χρονος επιθετικός ισχυροποιεί την επίθεση των Γαλιθιάνων και θα προσθέσει έξτρα πίεση στους στόπερ των "πρασίνων".

Η πιο ακριβή μεταγραφή πραγματοποιήθηκε από τον Άγιαξ, ο οποίος αγόρασε τα δικαιώματα του Χαμίκ Ζιγιές από την Τβέντε, έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ο23χρονος επιτελικός χαφ από το Μαρόκο αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στην Ολλανδία.

Η Σταντάρ Λιέγης ενισχύθηκε ποσοτικά, με πέντε μεταγραφές την 31η Αυγούστου και την 1η Σεπτέμβρη. Καταρχάς, απέκτησε δύο παίκτες με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό, τον 28χρονο Νιγηριανό αριστερό μπακ, Έλντερσον και τον 21χρονο αμυντικό χαφ, Φαρές Μπαχλουλί. Ακόμα, απέκτησε ελεύθερο τον Βραζιλιάνο επιτελικό χαφ, Ουάλισον και τον Πορτογάλο επιθετικό, Ορλάντο Σα.

Τέλος, την 1η μέρα των ελεύθερων πήρε μεταγραφή τον 24χρονο Αλγερινό μεσοεπιθετικό, Ισάκ Μπελφοντίλ, ο οποίος εθεωρείτο μεγάλο ταλέντο αλλά δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη. Ο Μπελφοντίλ ήρθε από τον Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ