EUROPA LEAGUE

Έμερι: "Δεν έχουμε ακόμα προκριθεί"

Έμερι: "Δεν έχουμε ακόμα προκριθεί"

Ο Ουνάι Έμερι εμφανίστηκε προσγειωμένος μετά τη νίκη της Σεβίλλη επί της Βαλένθια με 2-0 στον πρώτη ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Σεβίλλη νίκησε 2-0 την Βαλένθια στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ και πήρε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο προπονητής των νικητών Ουνάι Έμερι εμφανίστηκε προσγειωμένος στις δηλώσεις καθώς παρά το πολύ καλό αποτέλεσμα δεν θέλει να ακούει ότι η Σεβίλλη βρίσκεται ήδη στον τελικό του Τορίνο.

" Δεν είμαστε με το ένα πόδι στον τελικό μετά τη νίκη μας επί της Βαλένθια. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά. Θέλουμε να ζήσουμε την στιγμή και να δουλέψουμε σωστά για το δεύτερο παιχνίδι.

Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με την Μπιλμπάο. Θα επιμείνω ότι έχουμε σεβασμό στην αντίπαλο μας γιατί γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση.

Για να προκριθούμε θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να αποτρέψουμε την Βαλένθια να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Οι διαιτητές μπορεί να κάνουν λάθη αλλά εμείς θα πρέπει να τους υποστηρίζουμε ώστε να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα λάθη τους. Σε μία εβδομάδα θα είναι άλλος διαιτητής και άλλο ματς.

Δεν πιστεύω ότι οι αποφάσεις του διαιτητή καθόρισαν το ματς και θεωρώ ότι η ομάδα μου δημιούργησε ευκαιρίες. Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα μας στο γήπεδο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ