EUROPA LEAGUE

Εξονυχιστικός έλεγχος των οπαδών της Σάλκε στην Τούμπα

Εξονυχιστικός έλεγχος των οπαδών της Σάλκε στην Τούμπα

Η μεγάλη επιχείρηση, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για τη μεταφορά των οπαδών της Σάλκε στην Τούμπα άρχισε λίγο μετά τις 18.00. Εξονυχιστικός έλεγχος πριν πάρουν την θέση τους στην κερκίδα (VIDEO).

Η μεγάλη επιχείρηση, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για τη μεταφορά των οπαδών της Σάλκε στην Τούμπα άρχισε λίγο μετά τις 18.00. Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Λευκού Πύργου κι αφού τους έγινε ένας πρώτος έλεγχος εκεί μεταφέρθηκαν με πούλμαν στην Τούμπα. Για τις ανάγκες της μετακίνησης, έκλεισε όλη η παραλιακή λεωφόρος. Μάλιστα τα λεωφορεία κινούνταν ανά πεντάδες.

Λίγο μετά τις 19.000 έφτασαν τα πρώτα λεωφορεία έξω από τη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας στην οποία θα φιλοξενηθούν οι περίπου 1500 οπαδοί της Σάλκε. Ο έλεγχος γίνεται στους επιβαίνοντες κάθε λεωφορείου ξεχωριστά κι αφού τελειώσει στο ένα προσεγγίζει το επόμενο τη θύρα 8.

Θυμίζουμε ότι μετά από αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σύμφωνη γνώμη της UEFA απαγορεύεται η είσοδος σε κατόχους σκοπιανών διαβατηρίων, ενώ απαγορεύεται να περάσουν στο γήπεδο σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας και διακριτικά της Βαρντάρ Σκοπίων.

Στο μεταξύ, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα 25χρονος Γερμανός υπήκοος για το σπάσιμο τζαμαρίας σε καφές της παραλίας Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης. Δείτε video από την άφιξη των οπαδών της Σάλκε στην Τούμπα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ