Εξονυχιστικοί έλεγχοι στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Εξονυχιστικοί έλεγχοι στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ"

Εξονυχιστικοί έλεγχοι στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ"

Το "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" θα έχει πολύ κόσμο για τον αποψινό (20:00) αγώνα της Άντερλεχτ με τον Ολυμπιακό και οι έλεγχοι από την αστυνομία θα είναι εξονυχιστικοί.

Στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" αναμετρώνται απόψε (20:00) η Άντερλεχτ με τον Ολυμπιακό για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του Europa League και στο γήπεδο αναμένεται να υπάρξει μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Όπως ανακοινώθηκε από την πλευρά των Βέλγων, θα υπάρξουν εξονυχιστικοί έλεγχοι από την αστυνομία και για να μπορεί κάποιος να προσεγγίσει το γήπεδο, θα πρέπει να δείξει το εισιτήριό του και το διαβατήριό του.

Ο φόβος τρομοκρατικών επιθέσεων πάντα υπάρχει και στις Βρυξέλλες υπάρχει γενικά πολύ μεγάλη προσοχή. Όποιος έχει κάποια τσάντα μαζί του, δεν θα μπορεί να περνάει, ενώ κροτίδες και καπνογόνα να σημαίνουν αυτόματα σύλληψη.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται πως θα θυμίζει "φρούριο" η όλη κατάσταση και γενικότερα οι έλεγχοι θα είναι ιδιαιτέρως αυστηροί, γι' αυτό και οι φίλαθλοι καλό θα είναι να πάνε από νωρίς στο γήπεδο και να μην το αφήσουν για την τελευταία στιγμή.

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Τα δέκα πιο εξοργιστικά τραπεζικά σκάνδαλα όλων των εποχών

Περιπτώσεις που επέφεραν τεράστια οικονομική καταστροφή και κατέληξαν σε πολύ βαριά πρόστιμα (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24