EUROPA LEAGUE

Έκλεψαν τον Αόγκο ενώ έδινε συνέντευξη!

Έκλεψαν τον Αόγκο ενώ έδινε συνέντευξη!

Θύμα κλοπής στο αεροδρόμιο της Κολωνίας έπεσε ο 29χρονος Γερμανονιγηριανός μπακ της Σάλκε, Ντένις Αόγκο, την ώρα μάλιστα που έδινε συνέντευξη σε τοπικά ΜΜΕ. (VIDEO)

Μία δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε στον 29χρονο Γερμανονιγηριανό μπακ της Σάλκε, Ντένις Αόγκο, η αναχώρηση της ομάδας από τη Γερμανία για την Ουκρανία για το ματς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στο πλαίσιο των "32" του Europa League.

O Αόγκο έδινε συνέντευξη σε γερμανικά ΜΜΕ στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και είχε αφήσει την τσάντα του λίγα μέτρα πιο πίσω.

Αυτή, που είχε μέσα τον υπολογιστή του, τα εισιτήρια της πτήσης αλλά και το διαβατήριο, εκλάπη δίχως ωστόσο, να αντιληφθεί κανείς το δράστη.

"Η τσάντα μου εκλάπη κατά τη συνέντευξη. Ήταν πίσω από μια διαφημιστική πινακίδα. Το συμβόλαιό μου και η κάρτα επιβίβασης, ήταν μέσα", υποστήριξε ο Ντένις Αόγκο μετά το αρχικό σοκ.

Αρχικά ο μπακ της Σάλκε, νόμιζε πως ήταν μια πλάκα σχεδιασμένη από τους συμπαίκτες του. Αλλά αργότερα συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για κλοπή. Παρά το αρχικό πρόβλημα που προέκυψε, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου της Κολωνίας του έβγαλαν ένα προσωρινό διαβατήριο και μπόρεσε να φθάσει στο Κίεβο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ