EUROPA LEAGUE

Έκλεψαν τα παπούτσια της Μπράγκα στο "Βελοντρόμ"

Έκλεψαν τα παπούτσια της Μπράγκα στο "Βελοντρόμ"

"Ποντικοί" εισέβαλαν στο "Βελοντρόμ" και έκλεψαν τα παπούτσια όλων των ποδοσφαιριστών της Μπράγκα, την παραμονή της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

H Μαρσέιγ υποδέχεται την Μπράγκα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (Πέμπτη, 20:00) με τους ποδοσφαιριστές της πορτογαλικής ομάδας να υφίστανται κλοπή των παπουτσιών τους, στο "Βελοντρόμ" κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι "μινιότος" προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη, αλλά οι κλέφτες "τρύπωσαν" στο γήπεδο της Μασσαλίας το βράδυ. Το έργα συνεχίζονται στο "Βελοντρόμ" προκειμένου αυτό να είναι έτοιμο για την τελική φάση του Euro 2016 κι ως εκ τούτου οι κάμερες παρακολούθησης ήταν ανενεργές.

Το πρώτο πόρισμα που εξεδόθη από την αστυνομία της Μασσαλίας, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε παραβίαση στην πόρτα των αποδυτηρίων. Τίθεται κίνδυνος αναβολής της αναμέτρησης - σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ - για το λόγο ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του πορτογαλικού Βορρά έχουν διαφορετικούς χορηγούς άρα και διαφορετική εταιρία που προμηθεύει τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους.

Η UEFA, ωστόσο, υπερθεματίζει την ανάγκη της ομαλής διοργάνωσης του ματς και καθησυχάζει καταβάλλοντας προσπάθειες για την προμήθεια παπουτσιών στους ποδοσφαιριστές. Η Μαρσέιγ διατρέχει τον κίνδυνο τιμωρίας από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ