Μικρά τα αποδυτήρια για τους Ολλανδούς - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Μικρά τα αποδυτήρια για τους Ολλανδούς

Μικρά τα αποδυτήρια για τους Ολλανδούς

Οι Ολλανδοί σχολίασαν ειρωνικά μέσω video που αναρτήθηκε στο twitter χρησιμοποιώντας τη λέξη "χλιδή" την έλλειψη άνεσης χώρου στα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άγιαξ, στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και οι άνθρωποι της ομάδας του Άμστερνταμ περίμεναν να συναντήσουν μεγαλύτερη άνεση στα αποδυτήρια της Λεωφόρου.

Μάλιστα δημοσιεύθηκε από το λογαριασμό "Planeet Ajax" στο twitter ένα βίντεο από τα αποδυτήρια του γηπέδου, με τους Ολλανδούς να απογοητεύονται από την έλλειψη άνεσης χώρου και να το εκδηλώνουν σε ειρωνικό ύφος. "Τα αποδυτήρια του Άγιαξ απόψε είναι πολυτελή".

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΨΗ

Να τι θέλουν να κάνουν 'αυτοί' στα αεροδρόμιά μας

Οι “στημένες” έρευνες που βγάζουν άχρηστα τα ελληνικά αεροδρόμια και οι καλοί Πασόκοι που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24