EUROPA LEAGUE

Δεν παίζει με τον Ατρόμητο ο Φαν Πέρσι

Δεν παίζει με τον Ατρόμητο ο Φαν Πέρσι

Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι γιόρτασε τα 32α γενέθλια του με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, ένας τραυματισμός που θα του στοιχίσει τη συμμετοχή στα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο.

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του Ατρόμητου, δυσάρεστα για τους Έλληνες φιλάθλους... Ο μεγαλύτερος αστέρας της Φενέρμπαχτσε, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα δύο ματς των play off του Europa League, λόγω τραυματισμού.

Η εφημερίδα Fanatik υποστηρίζει ότι ο Ολλανδός επιθετικός υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παίξει κόντρα στον Ατρόμητο, δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου, να έχει έναν κίνδυνο λιγότερο. Όχι, βέβαια, ότι δεν υπάρχουν άλλοι εξίσου επικίνδυνοι παίκτες στο ρόστερ των "καναρινιών", αλλά, ο Φαν Πέρσι είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός.

Πάντως, στην προπόνηση της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της Φενέρμπαχτσε ευχήθηκαν "χρόνια πολλά" στον Φαν Πέρσι, επειδή συμπλήρωσε τα 32 χρόνια ζωής.

Ο Ολλανδός γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1983 και στο αθλητικό κέντρο της τούρκικης ομάδας, τον περίμενε μία δυόροφη τούρτα με τα χρώματα και το σήμα της Φενέρ, με μία μπάλα στην κορυφή της.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ