EUROPA LEAGUE

Αυτοί σφυρίζουν τις ελληνικές ομάδες στα ματς του Europa

Αυτοί σφυρίζουν τις ελληνικές ομάδες στα ματς του Europa

Τον Τόμπιας Στίλερ όρισε η UEFA διαιτητή στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αστάνα στο Φάληρο. Ο Ντάνιελ Στεφάνσκι θα διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Ισραηλινός, Αλόν Γεφέτ, είναι ο διαιτητής στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ.

Η UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League την προσεχή Πέμπτη (20/10).

Τον Τόμπιας Στίλερ όρισε η UEFA διαιτητή στο ματς του Ολυμπιακού με την Αστάνα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο 35χρονος Γερμανός, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν έχει σφυρίξει ποτέ ελληνική ομάδα στην Ευρώπη.

Από 'κει και πέρα, ο Ντάνιελ Στεφάνσκι ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ στη Λιέγη (20:00). Ο 39χρονος Πολωνός επίσης δεν έχει βρεθεί ποτέ στο δρόμο ελληνικής ομάδας.

Τέλος, ο Ισραηλινός, Αλόν Γεφέτ, είναι ο διαιτητής στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ (20:00). Ο 44χρονος ρέφερι είχε διευθύνει στις 27 Νοεμβρίου του 2011 τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντέμπρετσεν στην Ουγγαρία, που είχε λήξει χωρίς σκορ (0-0).

Φέτος ήταν στο ΑΕΚ - Σεντ Ετιέν (0-1) , το 2012 στο Ατρόμητος - Νιούκαστλ (1-1), το 2009 στο ΑΕΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (2-2), το 2007 στο Μπάγερν Μονάχου - Άρης (6-0), το 2005 στο Άρης - Ρόμα στο Χαριλάου (0-0) και το 2003 στο Άρης - Ζίμπρου (2-1).

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ