EUROPA LEAGUE

Αυτή η σημαία άναψε φωτιές

16.07.2015., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Kvalifikacije za Europsku ligu, drugo pretkolo, NK Lokomotiva - PAOK Saloniki. 
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
16.07.2015., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Kvalifikacije za Europsku ligu, drugo pretkolo, NK Lokomotiva - PAOK Saloniki. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL PIXSELL

Οι "γκρόμπαρι" της Παρτίζαν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σήκωσαν τη σημαία της Σερβίας στο γήπεδο της ΝΚ Ζάγκρεμπ και παραλίγο να προκληθεί ένταση

Εδώ και μέρες η Αστυνομία του Ζάγκρεμπ γνώριζε ότι μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της ΝΚ Ζάγκρεμπ όπου θα γινόταν ο αγώνας του "δικεφάλου" με τη Λοκομοτίβα θα βρίσκονται και οπαδοί της Παρτίζαν, οι γνωστοί "νεκροθάφτες" (γκρόμπαρι).

Φρόντισε να πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να μην υπάρχει συνεύρεση με Κροάτες οπαδούς μέχρι το γήπεδο και τους έβαλε όλους μαζί, Έλληνες και Σέρβους, στην ανατολική θύρα του γηπέδου.

Ωστόσο, προς το τέλος σηκώθηκε η σέρβικη σημαία που βλέπετε στη φωτογραφία με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση που εκτονώθηκε γρήγορα με την επέμβαση των Αστυνομικών. Υπάρχει φημολογία για σύλληψη ενός Έλληνα οπαδού, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι προς το παρόν επιβεβαιωμένο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ