EUROPA LEAGUE

Άρση καραντίνας για την Σλόβαν Λίμπερετς

Άρση καραντίνας για την Σλόβαν Λίμπερετς
WWW.APIKFOTO.CZ

Έφτασε γραπτώς στα γραφεία της Σλόβαν Λίμπερετς η απόφαση της υγειονομικής αρχής της περιοχής για επιστροφή στις προπονήσεις. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα διεξαχθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (29/9).

Οι πιθανότητες αναβολής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Σλόβαν Λίμπερετς ολοένα και μειώνονται, καθώς οι υγειονομικές αρχές της περιοχής του Λίμπερετς απέστειλαν γραπτώς στα γραφεία της Σλόβαν την άρση καραντίνας, που μεταφράζεται σε επιστροφή στις προπονήσεις.

Μετ' εμποδίων και με μεγάλη καθυστέρηση, η Σλόβαν ξεκινά την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Πέμπτης (29/9) και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το παιχνίδι θα διεξαχθεί, με τους Τσέχους να είναι λαβωμένοι, καθώς είναι πολύ πιθανή η απουσία κάποιων εκ των παικτών που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνται από ίωση.

Αυτό που μένει πλέον – και δύσκολα να μην υπάρξει – είναι και η έγκριση της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, εκπρόσωπος της οποίας βρίσκεται στο Λίμπερετς για να διαπιστώσει την κατάσταση και να ενημερώσει τους ανώτερούς του, που θα πάρουν την απόφαση.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ