Άρση καραντίνας για την Σλόβαν Λίμπερετς - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Άρση καραντίνας για την Σλόβαν Λίμπερετς

Άρση καραντίνας για την Σλόβαν Λίμπερετς

Έφτασε γραπτώς στα γραφεία της Σλόβαν Λίμπερετς η απόφαση της υγειονομικής αρχής της περιοχής για επιστροφή στις προπονήσεις. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα διεξαχθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (29/9).

Οι πιθανότητες αναβολής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Σλόβαν Λίμπερετς ολοένα και μειώνονται, καθώς οι υγειονομικές αρχές της περιοχής του Λίμπερετς απέστειλαν γραπτώς στα γραφεία της Σλόβαν την άρση καραντίνας, που μεταφράζεται σε επιστροφή στις προπονήσεις.

Μετ' εμποδίων και με μεγάλη καθυστέρηση, η Σλόβαν ξεκινά την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Πέμπτης (29/9) και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το παιχνίδι θα διεξαχθεί, με τους Τσέχους να είναι λαβωμένοι, καθώς είναι πολύ πιθανή η απουσία κάποιων εκ των παικτών που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνται από ίωση.

Αυτό που μένει πλέον – και δύσκολα να μην υπάρξει – είναι και η έγκριση της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, εκπρόσωπος της οποίας βρίσκεται στο Λίμπερετς για να διαπιστώσει την κατάσταση και να ενημερώσει τους ανώτερούς του, που θα πάρουν την απόφαση.

SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24