EUROPA LEAGUE

Αποθέωση Ανέστη από τον ιταλικό Τύπο

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Ανέστης και η κακή Μίλαν πρωταγωνιστούν στα πρωτοσέλιδα των κορυφαίων ιταλικών αθλητικών ΜΜΕ, μετά από την ισοπαλία της ΑΕΚ στο Σαν Σίρο για το Europa League.

Τον Γιάννη Ανέστη αποθεώνουν τα ιταλικά ΜΜΕ, μετά από τις εκπληκτικές επεμβάσεις του με τις οποίες κράτησαν το μηδέν στην αναμέτρηση με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο. Η "Gazzetta dello Sport" τονίζει ότι "σταμάτησε" τους παίκτες του Βιντσέντσο Μοντέλα, ενώ το "Football Italia" έκανε λόγο για "ηρωική εμφάνιση".

Gazzetta dello Sport

Αποθέωση Ανέστη από τον ιταλικό Τύπο

"Europa League, Μίλαν - ΑΕΚ 0-0: Ο Μοντέλα δεν βγαίνει από την κρίση. Μετά από ένα άσχημο 1ο ημίχρονο, οι ροσονέρι επιχείρησαν να αντιδράσουν, ωστόσο τους σταμάτησε ο τερματοφύλακας Ανέστης. Η Μίλαν παραμένει πρώτη στον όμιλο".

Corriere dello Sport

Αποθέωση Ανέστη από τον ιταλικό Τύπο

"Europa League, Μίλαν - ΑΕΚ 0-0: απογοητευτική ισοπαλία, το Σαν Σίρο αποδοκίμασε. Στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, η ομάδα του Μοντέλα φρέναρε κόντρα στους Έλληνες. Αδιαπέραστος ο τερματοφύλακας Ανέστης, η Μίλαν πάντα στην κορυφή του ομίλου με επτά βαθμούς".

Tuttosport

Αποθέωση Ανέστη από τον ιταλικό Τύπο

"Europa League, Μίλαν - ΑΕΚ 0-0: μόνο σφυρίγματα στο Σαν Σίρο. Η πρώτη φετινή ισοπαλία σε επίσημο παιχνίδι ταιριάζει με την κατάταξη (οι ροσονέρι ακόμα στην κορυφή), αλλά όχι στους φιλάθλους: απόδοση ξανά κατώτερη των προσδοκιών. Ο Μπονούτσι στο στόχαστρο, μετά από ένα λάθος τελείωμα".

Football-Italia.net

Αποθέωση Ανέστη από τον ιταλικό Τύπο

"EL: Η Μίλαν ήταν άσφαιρη με την ΑΕΚ. Η Μίλαν είχε ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση και έμεινε ισόπαλη 0-0 στο Σαν Σίρο με την ΑΕΚ, αλλά ο τερματοφύλακας Γιάννης Ανέστης είχε ηρωική απόδοση".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ