EUROPA LEAGUE

Απορρίφθηκε η έφεση της Ραπίντ

Απορρίφθηκε η έφεση της Ραπίντ

Η UEFA αποφάσισε να παραμείνει η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που είχε υποβληθεί στην Ραπίντ για τα επεισόδια στην Τούμπα.

Η επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που εξέτασε την Παρασκευή (14/9) την έφεση που κατέθεσε η Ραπίντ δεν πείσθηκε από τα επιχειρήματα των Αυστριακών και αποφάσισε να διατηρηθεί η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, σε περίπτωση επανάληψης επεισοδίων ο αυστριακός σύλλογος απειλείται με άμεσο αποκλεισμό από το Europa League. Η ζημιά που προκαλείται στην Ραπίντ από το γεγονός ότι θα υποδεχθεί την Ρόζενμποργκ χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της εκτιμάται σε περίπου 1 εκ. ευρώ.

Απογοητευμένος ο Εντλιγκερ

Ο πρόεδρος της Ραπίντ δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης: "Η απόφαση είναι ένα πλήγμα για μας. Προσπαθήσαμε να επιτευχθεί μείωση της τιμωρίας και να επιτραπεί στην ομάδα μας και τους οπαδούς μας να παρακολουθήσουν τρία παιχνίδια στο στάδιο "Happel". Δυστυχώς, οι υπεύθυνοι της UEFA διατήρησαν την σκληρή απόφαση τους".

Οι ιθύνοντες του αυστριακού συλλόγου θα αποδεχθούν την ποινή αφού θεωρούν ότι δεν υπάρχει νόημα να προσφύγουν στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS).

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ