Από 9.000 εισιτήρια Λίβερπουλ και Σεβίλλη! - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Από 9.000 εισιτήρια Λίβερπουλ και Σεβίλλη!

Λίβερπουλ Σεβίλλη

Από 9.000 εισιτήρια Λίβερπουλ και Σεβίλλη!

Πολλά τα παράπονα προς την UEFA από τους φίλους της Λίβερπουλ, αφού στην αγγλική ομάδα αναλογούν μόλις 10,000 εισιτήρια, εκ των οποίων τα 9,000 είναι για τους οπαδούς.

Ο φετινός τελικός του Europa League θα διεξαχθεί στο "St Jakob-Park stadium" στην Ελβετία. Το κακό είναι πως η χωρητικότητα του για τα διεθνή παιχνίδια φτάνει τις 37,500 θέσεις, αριθμός αρκετός μικρός αν σκεφτούμε πως περισσότερο η Λίβερπουλ και λιγότερο η Σεβίλλη έχουν πολλούς φιλάθλους.

Έτσι, τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους και αυτό γιατί κάθε ομάδα δικαιούται μόλις 10,236 εισιτήρια! Από αυτά το 12% θα πάει στους συγγενείς των παικτών, τα μίντια, εταιρικούς συνεργάτες, αξιωματούχους και μέλη της διοίκησης. Τι σημαίνει αυτό;

Πως κάθε ομάδα ουσιαστικά έχει στη διάθεση της 9,000 εισιτήρια (η Λίβερπουλ έχει 27.000 κατόχους διαρκείας)! Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς τι γίνεται με τα υπόλοιπα εισιτήρια. Αυτά θα μοιραστούν βάσει συμφωνιών που έχει κάνει η UEFA με συνεργάτες, πρώην μετόχους, καλεσμένους κλπ.

Αυτό που αναφέρουν στην Αγγλία, πάντως, είναι πως ο τελικός θα μπορούσε να γίνει σε μεγαλύτερο γήπεδο όπως πέρσι στο εθνική στάδιο Βαρσοβίας (56,826 θεατές για τις διοργανώσεις της UEFA). Βέβαια το γεγονός πως δεν γέμισε (45,000 θεατές) ίσως δίνει από μόνο του την απάντηση.

​​➤​ Δείτε τα τρία υπέροχα σχέδια των footshirts για την LIVERPOOL​

SHARE:

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24