EUROPA LEAGUE

Από 9.000 εισιτήρια Λίβερπουλ και Σεβίλλη!

Από 9.000 εισιτήρια Λίβερπουλ και Σεβίλλη!
Λίβερπουλ Σεβίλλη

Πολλά τα παράπονα προς την UEFA από τους φίλους της Λίβερπουλ, αφού στην αγγλική ομάδα αναλογούν μόλις 10,000 εισιτήρια, εκ των οποίων τα 9,000 είναι για τους οπαδούς.

Ο φετινός τελικός του Europa League θα διεξαχθεί στο "St Jakob-Park stadium" στην Ελβετία. Το κακό είναι πως η χωρητικότητα του για τα διεθνή παιχνίδια φτάνει τις 37,500 θέσεις, αριθμός αρκετός μικρός αν σκεφτούμε πως περισσότερο η Λίβερπουλ και λιγότερο η Σεβίλλη έχουν πολλούς φιλάθλους.

Έτσι, τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους και αυτό γιατί κάθε ομάδα δικαιούται μόλις 10,236 εισιτήρια! Από αυτά το 12% θα πάει στους συγγενείς των παικτών, τα μίντια, εταιρικούς συνεργάτες, αξιωματούχους και μέλη της διοίκησης. Τι σημαίνει αυτό;

Πως κάθε ομάδα ουσιαστικά έχει στη διάθεση της 9,000 εισιτήρια ( η Λίβερπουλ έχει 27.000 κατόχους διαρκείας )! Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς τι γίνεται με τα υπόλοιπα εισιτήρια. Αυτά θα μοιραστούν βάσει συμφωνιών που έχει κάνει η UEFA με συνεργάτες, πρώην μετόχους, καλεσμένους κλπ.

Αυτό που αναφέρουν στην Αγγλία, πάντως, είναι πως ο τελικός θα μπορούσε να γίνει σε μεγαλύτερο γήπεδο όπως πέρσι στο εθνική στάδιο Βαρσοβίας ( 56,826 θεατές για τις διοργανώσεις της UEFA ). Βέβαια το γεγονός πως δεν γέμισε (45,000 θεατές) ίσως δίνει από μόνο του την απάντηση.

​​➤​ Δείτε τα τρία υπέροχα σχέδια των footshirts για την LIVERPOOL​

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ