EUROPA LEAGUE

Αντριάσεβιτς: "Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Τούντορ"

Αντριάσεβιτς: "Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Τούντορ"
Αντριάσεβιτς

Ο ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Φράνκο Αντριάσεβιτς, μίλησε για το ενδεχόμενο να τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ του Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος ήταν η αιτία αποχώρησής του από τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν η αιτία αποχώρησης του Φράνκο Αντριάσεβιτς από τη Χάιντουκ Σπλιτ. Ο νυν ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ παραχώρησε συνέντευξη σε ελληνική εφημερίδα και αναφέρθηκε στις πιθανές αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ του Κροάτη, πρώην προπονητή του.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, την περίοδο που πήρε μεταγραφή στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Λοκομοτίβα), έδωσε συνέντευξη σε Κροατική εφημερίδα, μέσω της οποίας εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην προπονητή του στην Χάιντουκ.

«Πέτυχα τέσσερα γκολ σε τρία ματς, αλλά ο Τούντορ με έβαλε ξαφνικά στον πάγκο χωρίς να καταλάβω την αιτία. Δεν μου εξήγησε ποτέ τον λόγο της περιθωριοποίησής μου, ούτε μου έδειξε σε dvd τα λάθη που έκανα, όπως θα έπραττε κάθε προπονητής απέναντι σε έναν παίκτη του»τόνισε ο Αντριάσεβιτς, ενώ θυμήθηκε πως «όταν χάσαμε στο επόμενο ματς έλεγε ότι έφταιγα εγώ» και αναρωτήθηκε « το γιατί είχε τόσο αντιεηαγγελματική συμπεριφορά εναντίον μου ο Τούντορ, τελικά μόνο αυτός το ξέρει».

Η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ αναβίωσε την κόντρα του Αντριάσεβιτς με τον Τούντορ. «Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Τούντορ»δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΑrenaPress», ο 24χρονος διεθνής Κροάτης μεσοεπιθετικός της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Είναι προφανές ότι στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ θα θέλει να πάρει «ρεβάνς» από τον συμπατριώτη του προπονητή, ο οποίος στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα του στην Χάιντουκ.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και χωρίς καμία αμφιβολία αποτελεί το φαβορί, εάν τον αντιμετωπίσουμε στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Σε κάθε περίπτωση, προσέχουμε χο επόμενο Βήμα μας. Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον πρώτο αντίπαλό μας, την Μπρόουτον, και μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ. Προς το παρόν είμαστε συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία και στο πρώτο παιχνίδι που θα παίξουμε στην Ουαλία».

Για το αν γνωρίζει ονόματα παικτών του ΠΑΟΚ;

«Όχι, δεν γνωρίζω ακόμα ονόματα παικτών του ΠΑΟΚ» Τι έχεις ακούσει για την έδρα του ΠΑΟΚ, την Τούμπα; «Δεν γνωρίζω το πώς είναι να παίζεις στην Τούμπα, αλλά έχω ακούσει ότι η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Ανυπομονώ, γι' αυτό το ματς, στην Τούμπα, πάρα πολύ. Οι Έλληνες σίγουρα ξέρουν να δημιουργούν θερμή ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Για το πόσες πιθανότητες πρόκρισης δίνει στην ομάδα του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ;

«Έχουμε την θαυμάσια ευκαιρία να παίξουμε στην Ευρώπη για δεύτερη φορά στα 100 χρόνια της ιστορίας μας. θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και με αρκετή τύχη μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και να πάμε με αισιοδοξία στην ρεβάνς της Ελλάδας, θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε την ζωή του ΠΑΟΚ και εάν αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε ποτέ δεν ξέρεις... Ίσως μπορέσουμε να προκαλέσουμε μία αναστάτωση στον ΠΑΟΚ».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ