EUROPA LEAGUE

Αντριάνο: "Μπορούμε να πάρουμε εύκολα τη νίκη στη ρεβάνς"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντριάνο υποστήριξε ότι η Μπεσίκτας μπορεί να νικήσει άνετα τον Ολυμπιακό στην Πόλη, ενώ ο Βενσάν Αμπουμπακάρ ήταν πιο συγκρατημένος μετά από την ισοπαλία των δύο ομάδων στο Φάληρο.

Αισιόδοξος ότι η Μπεσίκτας μπορεί να επαναλάβει την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου και να φτάσει στη νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη εμφανίστηκε ο Αντριάνο, μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά από το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

"Ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι. Εάν παίξουμε έτσι (σ.σ. στη ρεβάνς), μπορούμε να πάρουμε εύκολα τη νίκη. Δουλέψαμε καλά ως ομάδα, ήμασταν καλοί στο 2ο ημίχρονο, είχαμε την κατοχή. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτά τα παιχνίδια. Όταν χαλαρώνεις λίγο, ο αντίπαλος μπορεί να σε εκπλήξει και το είδαμε και στον αγώνα της Μπαρτσελόνα, όπου έκαναν την έκπληξη με την ανατροπή", τόνισε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Ο σκόρερ του τέρματος των Τούρκων, Βενσάν Αμπουμπακάρ, προσέθεσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το περιμέναμε να είναι δύσκολο και γι' αυτό ήμαστε καλά προετοιμασμένοι, ειδικά πνευματικά. Ήταν σημαντικό που σημειώσαμε γκολ, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Στο 1ο ημίχρονο υπήρχαν περίοδοι που δεν καταφέρναμε να παίξουμε καλά, αλλά το διορθώσαμε στο 2ο μέρος και γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολα για τον αντίπαλο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πιστέψουμε ότι θα σκοράρουμε και να διατηρήσουμε ψηλά την ψυχολογία. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα από το παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ