EUROPA LEAGUE

Αντούριθ: "Πιο δυνατός αντίπαλος από τους πέντε ο Παναθηναϊκός"

Athletic Bilbao's Aritz Aduriz,  celebrates his goal  during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Genk, at  the San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's Aritz Aduriz, celebrates his goal during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Genk, at the San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Το μεγάλο όνομα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Αρίτς Αντούριθ, τοποθετήθηκε για την κλήρωση του Europa League που έφερε στο δρόμο των Βάσκων τους πράσινους τονίζοντας ότι πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Από τις πρώτες δηλώσεις των παικτών της Αθλέτικ καταλαβαίνεις ότι κανείς στους Βάσκους δεν ήθελε από τους πέντε υποψήφιος αντιπάλους να βρει στο διάβα του τον Παναθηναϊκό.

Αυτό σημείωσε και ο ηγέτης των Βάσκων, ο Αντούριθ, ο οποίος μίλησε για την κλήρωση των playoffs του Europa League τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος από τους πέντε που μπορούσαν να τύχουν στην Αθλέτικ. Για αυτό και οι Βάσκοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Αρχικά ο Αντούριθ σημείωσε:

"Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο πιο δύσκολος απ' αυτούς που θα μπορούσαμε να πέσουμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο και να κερδίσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε".

Και πρόσθεσε:

"Ως όνομα είναι δεδομένο ότι είναι μια ομάδα με παράδοση, η οποία έχει κερδίσει πρωταθλήματα και Κύπελλα στην Ελλάδα και η οποία τον περασμένο χρόνο έπαιξε επίσης στην Ευρώπη. Οπότε γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το ζευγάρι και πρέπει να κάνουμε όλα τα πράγματα σωστά".

Αναφορικά με τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο "San Mames" σημείωσε:

"Συνήθως λέμε ότι το να παίζεις το δεύτερο ματς στην έδρα σου είναι ένα μικρό αβαντάζ όπως θα γίνει και τώρα στην αναμέτρηση αλλά είναι ξεκάθαρο ότι μερικές φορές δεν ισχύει αυτό το προβάδισμα και πρέπει να τα καταφέρουμε μόνοι μας".

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του μιλώντας για τη συμπαράσταση του κόσμου της Αθλέτικ:

"Πιστεύω ότι τα μέτρα που πάρθηκαν από το κλαμπ απέδωσαν πολύ καλά και ο κόσμος αντέδρασε σωστά. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και είμαι πεπεισμένος ότι το ίδιο θα κάνουν και κόντρα στον Παναθηναϊκό"

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Alvaro Barrientos)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ