EUROPA LEAGUE

Αντόνοφ: "Σαν να μην υπάρχει αύριο για την πρόκριση"

Αντόνοφ: "Σαν να μην υπάρχει αύριο για την πρόκριση"

Ο επιθετικός της Γκαμπάλα, Ολεξέι Αντόνοφ μίλησε για τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και έδειξε πως θα αντιμετωπίσουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Μόνο χαμένη δεν θεωρεί τη Γκαμπάλα ο Ουκρανός επιθετικός, Ολεξέι Αντόνοφ, στα δύο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα play off του Europa League.

Ο 29χρονος στράικερ έδωσε το στίγμα των προθέσεων της ομάδας του, τονίζοντας ότι θα τα αντιμετωπίσουν τα ματς "σαν να μην υπάρχει αύριο"...

"Θα προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό, θα δούμε και τα δύο παιχνίδια που έπαιξε πριν λίγες ημέρες. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά όλα είναι ανοιχτά. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε και να παίξουμε στους ομίλους. Όλοι οι παίκτες αντιμετωπίζουμε αυτά τα ματς σαν να μην υπάρχει αύριο" σχολίασε ο Αντόνοφ.

Κατόπιν, ο Αντόνοφ ρωτήθηκε εάν η διοίκηση τους έδωσε μπόνους για την πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού και απάντησε, γελώντας: "Όχι, δεν πήραμε μπόνους!".

Όσο για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ανέφερε: "Ο κύριος στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού ήταν περίπλοκα. Αλλά πετύχαμε το στόχο μας, νικήσαμε και προκριθήκαμε. Αυτό μας ευχαριστεί. Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας ήταν ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά τα καταφέραμε".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ