EUROPA LEAGUE

Αντίθετα συναισθήματα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης

Αντίθετα συναισθήματα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης

Η διεξαγωγή της ρεβάνς στην έδρα της Χάμαρμπι, δημιουργεί διφορούμενες σκέψεις στους παίκτες της ΑΪΚ Στοκχόλμης, εν όψει του Παναθηναϊκού.

Το Sport24.gr σας έχει ενημερώσει ότι η ρεβάνς του γ' προκριματικού γύρου του Europa League δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ΑΪΚ, τη Friends Arena, αλλά στο γήπεδο της Χάμαρμπι, την Tele2 Arena. Η ιδιαιτερότητα έγκειται στον συνθετικό χλοοτάπητα που έχει η συγκεκριμένη εγκατάσταση και αναμένεται να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, φαίνεται οι ποδοσφαιριστές της ΑΪΚ έχουν αντικρουόμενα συναισθήματα για την αλλαγή της έδρας... Άλλοι εκφράζουν την αγανάκτηση τους και άλλοι εκτιμούν ότι θα έχουν πλεονέκτημα, σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους, του Παναθηναϊκού.

Ο πιο εκφραστικός ήταν ο Αχμέντ Γιασίν, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευση του: "Είναι μία καταστροφή. Υποδεχόμαστε μία τόσο καλή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και θέλαμε να παίξουμε στην έδρα μας. Είναι κακός ο τάπητας. Τον άλλαξαν αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν υπάρχει καμία διαφορά. Δεν είναι καλό για εμάς να αλλάξουμε γήπεδο. Είναι κάτι που μας δυσκολεύει, εμάς τους παίκτες. Ποιος θέλει σε άλλο γήπεδο, όταν υποτίθεται πως είναι γηπεδούχος; Θέλουμε την υποστήριξη των οπαδών μας, στο χώρο μας".

Εξίσου ενδεικτικό ήταν το σχόλιο του Ντάνιελ Σούντγκεν: "Δεν είναι αυτό το μέρος που θέλαμε να παίξουμε. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι παίκτες;".

Με θετική διάθεση αντιμετώπισε την κατάσταση ο Στέφεν Ιζάκι, αναδεικνύοντας το υπέρ: "Το ιδανικό ήταν να παίξουμε στη Friends Arena, αλλά ας προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με θετική σκέψη. Πόσα ξέρουν στον Παναθηναϊκό για τον συνθετικό χλοοτάπητα; Πόσο συνηθισμένοι είναι;".

Ανάλογα τοποθετήθηκε ο Γιόχαν Μπλούμπεργκ, για το πλεονέκτημα που προκύπτει: "Τελικά, ίσως μας βγει σε καλό. Δεν νομίζω ότι οι Έλληνες θα είναι πιο ικανοποιημένοι από εμάς με τον αγωνιστικό χώρο, οπότε ίσως να μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ