EUROPA LEAGUE

Αντίπαλοι: Εφτάρα η Ριέκα πριν απ' την ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Ριέκα διέσυρε με 7-0 την Τσιμπάλια για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κροατίας και έστειλε "μήνυμα" στην ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την προσεχή Πέμπτη (14/09, 20:00) για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. (VIDEO)

Εντυπωσιακή εμφάνιση απ' τη Ριέκα πέντε ημέρες πριν απ' τον αγώνα με την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική του Europa League. Η αντίπαλος της Ένωσης επικράτησε με το εμφατικό 7-0 της Τσιμπάλια για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κροατίας και μείωσε τη διαφορά στον ένα βαθμό απ' την πρωτοπόρο Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η πρωταθλήτρια Κροατία άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μάριο Γκαβράνοβιτς, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Αλεξάντερ Γκόργκον, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στο 4' και στο 42'. Στο 50ό λεπτό ο Αραούζο Έμπερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Φίλιπ Μπράνταριτς διαμόρφωσε το 5-0.

Στο 68' ο Γιόσιπ Μίσιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τρομερό γυριστό για το 6-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Αλεξάντερ Γκόργκον έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάρης Μαυρίας ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ενδεκάδα της Ριέκα: Πρσκάλο, Πούντσετς, Κβρζιτς (75’ Ακόστι), Ζούτα, Ζούπαριτς, Μπράνταριτς (69’ Πάβισιτς), Γκόργκον, Γκαβράνοβιτς (58' Μάλες), Μίσιτς, Έμπερ, Μαυρίας.

Δείτε τα highlights:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ