EUROPA LEAGUE

Άνοιξε ολόκληρο το Balaidos

Άνοιξε ολόκληρο το Balaidos

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης στην κεντρική εξέδρα Tribuna και αναμένεται να ολοκληρωθούν στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Αγωνιστικά, η Θέλτα υπέστη μεγάλη ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 4-0, όμως το παρασκήνιο του παιχνιδιού αφορούσε το Balaidos. Διότι στην έδρα της ομάδας του Βίγκο εκτελούνταν εργασίες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν λίγες ώρες πριν από τη σέντρα και κατέστη εφικτό να λειτουργήσει η κεντρική εξέδρα, με την ονομασία "Tribuna".

Στη συγκεκριμένη κερκίδα αντικαταστάθηκε το στέγαστρο και τοποθετήθηκαν καθίσματα, με την πρώτη σειρά να αφορά θέσεις VIP. Ωστόσο, κατά την αφαίρεση της οροφής, προέκυψαν προβλήματα με την εμφάνιση καλωδιώσεων, που έπρεπε να αφαιρεθούν με προσοχή. Για αυτό, σημειώθηκαν καθυστερήσεις και η "Tribuna" έμεινε κλειστή στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεγκανές.

Άνοιξε ολόκληρο το Balaidos

Έστω και με καθυστέρηση, το Balaidos λειτούργησε ολόκληρο στο ματς της Θέλτα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όμως, οι εργασίες στην Tribuna απέχουν από την ολοκλήρωση τους. Εσωτερικά της κερκίδας, διαμορφώνονται τα αποδυτήρια και η νέα φυσούνα, που προβλέπεται ότι θα χρησιμοποιηθεί πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό, στις 29/9.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ