EUROPA LEAGUE

Άνετη νίκη για Ντίναμο Τιφλίδας, τραυματισμός για Σπίτσιτς

Άνετη νίκη για Ντίναμο Τιφλίδας, τραυματισμός για Σπίτσιτς

Η Ντίναμο Τιφλίδας, την οποία θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ, επικράτησε το Σάββατο της Γκούρια με 3-0. Κινδυνεύει να χάσει το ματς με τον "Δικέφαλο" ο Σπίτσιτς που τραυματίστηκε

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ντίναμο Τιφλίδας για το Europa League. Η αντίπαλος του "Δικεφάλου" το Σάββατο είχε παιχνίδι για το πρωτάθλημα και κέρδισε (εντός έδρας) με 3-0 την Γκούρια.

Στο ημίχρονο η Ντίναμο ήταν μπροστά με 2-0 με τέρματα των Παπουνατσβίλι (21') και Τσαντουρισβίλι (30') ενώ στο 66' ο Γιγκαούρι διαμόρφωσε το 3-0. Η διάταξη στην αρχική ενδεκάδα της Ντιναμό ήταν 4-2-3-1. Κάτω από την εστία ήταν ο Σκρίμπε. Στην άμυνα δεξιά αγωνίστηκε ο Λοπχανίτζε (αρχηγός), ο Σπίτσιτς αριστερά και στο κέντρο της, οι Ρενέ Σάντος και Παπουνασβίλι.

Οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Παρουνασβίλι και Τσιντσάντζε και μπροστά τους κινήθηκε ο Αλβάρο. Στο αριστερό άκρο έπαιξε ο Τσαντουρισβίλι και δεξιά ο Γιγκαούρι. Στην κορυφή της επίθεσης κινήθηκε ο Παπουνασβίλι. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ντιναμό τραυματίστηκε ο Κροάτης αριστερός μπακ, Ματέια Σπίτσιτς και αποχώρησε με καροτσάκι από τον αγωνιστικό χώρο (σε πρώτη φάση φαίνεται σοβαρό το πρόβλημά του και έτσι κινδυνεύει να χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ). Οι Κουρό, Κιτεϊσβίλι και Τεβζάτζε πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι αντικαθιστώντας τους Γιγκαούρι (στο 68'), Αλβάρο (στο 46') και Σπίτσιτς (στο 62'). Το ματς έγινε υπό το βλέμμα του συνεργάτη του Βλάνταν Ίβιτς, Γρηγόρη Καβαλιεράτου.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ