EUROPA LEAGUE

Άλμπρεχτσεν: "Πιστεύουμε στην έκπληξη με Παναθηναϊκό"

[DK=13-03-2013: DBU Pokalen, semifinale Brøndby vs. Esbjerg - Martin Albrechtsen, BIF Brøndby.
© Lars Rønbøg, FrontzoneSport.dk ]
[UK=13-03-2013: DBU Pokalen (Cup), semifinal Brøndby vs. Esbjerg - Martin Albrechtsen, BIF Brøndby.
© Lars Rønbøg, FrontzoneSport.dk ]
[DK=13-03-2013: DBU Pokalen, semifinale Brøndby vs. Esbjerg - Martin Albrechtsen, BIF Brøndby. © Lars Rønbøg, FrontzoneSport.dk ] [UK=13-03-2013: DBU Pokalen (Cup), semifinal Brøndby vs. Esbjerg - Martin Albrechtsen, BIF Brøndby. © Lars Rønbøg, FrontzoneSport.dk ] © LARS RØNBØG, FRONTZONESPORT

Ο Μάρτιν Άλμπρεχτσέν, σέντερ μπακ της Μπρόντμπι, μίλησε σε σουηδική ιστοσελίδα για το συναπάντημα με τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Europa League, δηλώνοντας αισιόδοξος. Παραδέχθηκε βέβαια πως "δεν ξέρω πολλά για τον Παναθηναϊκό".

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ευρωπαϊκή πορεία της Μπρόντμπι περνάει από την Ελλάδα. Πέρσι η δανέζικη ομάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ, κάτι που ευελπιστεί να αλλάξει φέτος με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το "τριφύλλι" στην Αθήνα (στις 18/8) ενώ μία εβδομάδα αργότερα (στις 25/8) θα παίξει μπροστά στο κοινό της. Το "τριφύλλι" θα βρεθεί στον δρόμο των "κυανοκίτρινων" , με τον σέντερ μπακ τους, Μάρτιν Άλμπρεχτσεν, να μιλά σε ΜΜΕ της χώρας του για την κλήρωση στα playoffs του Europa League.

" Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Όποια ομάδα κι αν έπεφτε πάνω μας θα ήταν έτσι, απλά πιστεύω ότι με τον Παναθηναϊκό ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Ειδικά στην Αθήνα θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ατμόσφαιρα, ένα καζάνι, όπως έγινε πέρσι όταν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη", δήλωσε αρχικά ο 36χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος εν συνεχεία απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το πόσα γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό:

" Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά για εκείνους, πέρα από το ότι εκεί παίζει ο Ράσμους Τελάντερ. Τερμάτισαν ψηλότερα από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, οπότε αυτό κάτι λέει. Θυμάμαι ακόμη την άσχημη περσινή εμπειρία με τον ΠΑΟΚ, αλλά ελπίζω πως φέτος θα είναι καλύτερη η κατάληξη για εμάς. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και εμπειρία. Επομένως ελπίζω πως θα τα πάμε καλά και θα κάνουμε την έκπληξη κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Όσο για τα όπλα της Μπρόντμπι σε αυτή τη μονομαχία; " Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την καλή μας ψυχολογία για να ανταπεξέλθουμε στον υψηλό βαθμό δυσκολίας των δύο αναμετρήσεων, ειδικά σε αυτή που θα γίνει στην Αθήνα. Πιστεύω πως θα συναντήσουμε ένα καζάνι εκεί. Αυτό που προέχει είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας και μετά να πάμε στην Αθήνα για να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση", κατέληξε ο Μάρτιν Άλμπρεχτσεν.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ