EUROPA LEAGUE

Άλμα πρόκρισης η Σεντ-Ετιέν

Άλμα πρόκρισης η Σεντ-Ετιέν

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προηγήθηκε στο 8' με τον Βερέντ, ωστόσο η Σεντ-Ετιέν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα είχε ανατρέψει το σκορ (15' Λεμουάν, 30' Πογκμπά) και έφυγε νικήτρια από το "Teddy Stadium". (video)

H Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ υποδέχθηκε στο "Teddy Stadium" την Σεντ-Ετιέν, στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων για τα play offs του Europa League.

Οι Ισραηλινοί έκαναν έναν ιδανικό ξεκίνημα στο ματς, καθώς μόλις στο 8ο λεπτό ο Βερέντ από ασίστ του Σέχτερ, άνοιξε το σκορ. Όμως η συνέχεια ήταν απογοητευτική για την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, καθώς πολύ γρήγορα το σκηνικό ανατράπηκε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.

Από ασίστ του Τεοφίλ-Κατρίν, ο Λεμουάν ισοφάρισε για την Σεντ-Ετιέν στο 15ο λεπτό και με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήρθε ο Πογκμπά για να δώσει το προβάδισμα με 2-1 στην γαλλική ομάδα, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο 45λεπτο στο "Teddy Stadium".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡ.: Κλέιμαν, Ράλι, Μόρι, Ρουέδα, Χέιστερ, Κλάουντεμιρ, Βερέντ (82' Κέλτιενς), Έινμπιντερ, Κοέν (59' Αμπουχατζίρα), Ατζίλι, Σέχτερ (82' Οντέλ).

ΣΕΝΤ-ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Τεοφίλ-Κατρίν, Περέν, Πογκμπά, Πολομά, Σέλνες, Αμουμά (46' Ρου), Λεμουάν, Μονέ-Πακέ, Παζό, Μπέριτς (78' Τανάν).

Τα γκολ της αναμέτρησης:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ