EUROPA LEAGUE

Ακτσάι: "Θα είμαστε καλύτεροι απ' ότι στο Καραϊσκάκη"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Οσμάνλισπορ, Μουσταφά Ακτσάι, είπε ότι περιμένει μια πολύ δύσκολη ρεβάνς, δεν αποκλείει παράταση και πέναλτι, ενώ τους παίκτες εκπροσώπησε ο Νουμάν Κουρουκσού.

Στη συνέντευξη Τύπου μια ημέρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Οσμάνλισπορ, Μουσταφά Ακτσάι, είπε ότι περιμένει μια πολύ δύσκολη ρεβάνς, δεν αποκλείει παράταση και πέναλτι, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του θα είναι καλύτερη σε σχέση με την απόδοση που είχε στο Φάληρο.

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο ματς δεν έκρινε κάτι και το δεύτερο θα είναι εξίσου δυνατό. Δεν θα είναι μια εύκολη βραδιά για καμία από τις δύο ομάδες. Νομίζω θα είμαστε καλύτεροι απ' ότι στο γήπεδο του Ολυμπιακού και θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί για την επίθεση του Ολυμπιακού.

Η στρατηγική μας όμως δεν θ' αλλάξει γιατί υπάρχει και η επιλογή της παράτασης ή ακόμα και των πέναλτι. Δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό το αβαντάζ, γιατί παίζουμε στην έδρα μας κι αν δεχτούμε γκολ, θα ψάχνουμε για δύο μετά. Δεν θα χάσουμε την πειθαρχία μας", ανέφερε ο Ακτσάι, ενώ τους παίκτες εκπροσώπησε ο Νουμάν Κουρουκσού.

"Είχαμε μια θετική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι και θέλουμε αυτήν την εμφάνιση να την αξιοποιήσουμε στην ρεβάνς. Θέλουμε να προκριθούμε. Στο πρώτο ματς νομίζω και οι δύο ομάδες έψαχναν τις αδυναμίες του αντιπάλου. Όλα θα κριθούν στην ρεβάνς. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Δεν είναι σωστό να κάνουμε εκτίμηση για το σκορ πριν το ματς".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πλαστικό ή φυσικό το χορτάρι στο γήπεδο της Οσμάνλισπορ;
Ο Βαντ στο Οσμάνλισπορ - Ολυμπιακός
Ουεμπό: "Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός"
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ