EUROPA LEAGUE

Ακτσάι: "Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουσταφά Ακτσάι ήταν ικανοποιημένος από το 0-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" ενώ υποστήριξε πως οι παίκτες του θα μπορούσαν να παίξουν και καλύτερα.

Το 0-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό της Οσμάνλισπορ, Μουσταφά Ακτσάι, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως κάθε ομάδα είχε από ένα καλό 45λεπτο.

Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε επίσης πως η ομάδα του πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, εμείς παίξαμε με αυτοπεποίθηση όπως έπρεπενα παίξουμε σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Παίξαμε με πίεση και σκληρά, αλλά προς την μπάλα και όχι προς τους αντιπάλους μας. Στο πρώτο μέρος εμείς ήμασταν καλύτεροι, ενώ στο δεύτερο ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τη στατιστική, ο Ολυμπιακός είχε καλύτερα νούμερα, αλλά εμείς πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το 0-0 δεν είναι βέβαια και τόσο μεγάλο πλεονέκτημα. Σε μία εβδομάδα στην Άγκυρα θα δούμε τι θα κάνουμε".

Ο Ολυμπιακός ίσως δεν έπαιξε όπως περιμένατε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει τη στρατηγική σας;"Όχι, εμείς ακολουθήσαμε τη στρατηγική μας. Αν δεν σεβαστείς τον αντίπαλο, το ποδόσφαιρο θα σε τιμωρήσει. Σεβαστήκαμε τον Ολυμπιακό, γιατί είναι μία ευρωπαϊκή ομάδα. Στο ποδόσφαιρο πάντα κάνεις διάφορες κινήσεις, όπως σκάκι. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και καλύτερα πράγματα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ