EUROPA LEAGUE

Ακτσάι: "Να φύγουμε νικητές από το Καραϊσκάκη"

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡΤ
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡΤ EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Οσμάνλισπορ, Μουσταφά Ακτσά, είπε πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχει θερμό κοινό και οι παίκτες του θα πιεστούν πολύ στο Φάληρο. Πάντως, στόχος είναι η νίκη. Αναλυτικά όσα είπε.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό (16/2, 20:00) για την φάση των "32" του Europa League, ο προπονητής της Οσμάνλισπορ, Μουσταφά Ακτσάι, είπε πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχει θερμό κοινό και οι παίκτες του θα πιεστούν πολύ στο Φάληρο. Πάντως, στόχος είναι η νίκη στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Παίζει πολύ καλά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εχει πολύ θερμούς θεατές και μαζί με τον ενθουσιασμό του κόσμου θα επιδιώξει να μας πιέσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε στην πίεση του Ολυμπιακού και να εκπροσωπήσουμε την ομάδα μας και την χώρα μας. Θα γίνει ένας καλός αγώνας. Η στρατηγική μας πάνω στο παιχνίδι θα είναι για να φύγουμε νικητές, αλλά αν δεν κερδίσουμε, θα κοιτάξουμε να μην χάσουμε. Υπάρχει και ο δεύτερος αγώνας που είναι στην Άγκυρα και θα δούμε εκεί ποιος θα προκριθεί".

Θα υπάρχει πίεση από τον Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι, όπου θα υπάρχουν και οι φανατικοί θεατές του; Στον Ολυμπιακό του αρέσει το γρήγορο παιχνίδι επίσης. Πώς το σχολιάζετε;

"Εμείς έχουμε πολύ καλούς παίκτες και τα παιχνίδια προσπαθούμε να τα προσαρμόζουμε στον χαρακτήρα της ομάδας μας. Ο Ολυμπιακός παίζει όπως εμείς, έχοντας καλή επίθεση, κάνοντας γρήγορο παιχνίδι, αλλά και οι δύο ομάδες δεν έχουν καλή άμυνα. Ο Ολυμπιακός επιτίθεται από τα δεξιά και το χαρακτηριστικό του είναι ότι πιέζει. Αύριο θα μας πιέσει και εξαρτάται από εμάς αν θα αντέξουμε στο πρώτο 20λεπτο. Πρέπει να έχουμε και ψυχή και καλή σωματική κατάσταση για να ανταπεξέλθουμε".

"Ναι, ισχύει. Με αυτό όμως δεν θέλω να περιφρονήσω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αλλά για μένα είναι πιο σημαντικό το τουρκικό πρωτάθλημα. Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός για εμένα, γιατί τα ευρωπαϊκά ματς θα δώσουν και στην ομάδα μου, αλλά και στην Τουρκία ως έθνος που δεν έχει ποδοσφαιρική σχολή, να έχει μία επιτυχία και να χαρεί ο κόσμος. Για εμένα πάντως το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό".

Έχετε ξεχωρίσει κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού; Κι επίσης, τι θα πείτε στους ποδοσφαιριστές σας λίγο πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο;

"Εχω ψάξει κάποιους ποδοσφαιριστές. Π.χ. είναι ο ΙντέγΕ που είναι τραυματίας και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει ο Καρντόσο. Επίσης ο Ελιουνούσι είναι γρήγορος στις διεισδύσεις. Πολύ καλοί και ο Κώστας (σσ. Φορτούνης) και ο Σεμπά. Ξέρουμε τους παίκτες ,τους έχουμε αναλύσει, αλλά τους σεβόμαστε. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο ματς γιατί μπορούν να συμβούν διάφορα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Έχω μελετήσει έναν-έναν τους παίκτες του Ολυμπιακού και τους σέβομαι όλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουεμπό: "Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό"
Στην Ελλάδα η αποστολή την Οσμάνλισπορ
Ακτσάι: "Μας ταιριάζει το στιλ του Ολυμπιακού"
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ