EUROPA LEAGUE

Ακτσάι: "Μετά το πρώτο γκολ χάθηκε η ισορροπία της ομάδας μας"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Οσμάνλισπορ, Μουσταφά Ρεσίτ Ακτσάι εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' τον αποκλεισμό της ομάδας του απ' τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στο γρήγορο πρώτο γκολ που έκρινε, σε μεγάλο βαθμό, την εξέλιξη του αγώνα.

Η Οσμάνλισπορ γνώρισε "βαριά" ήττα με 3-0 απ' τον Ολυμπιακό στην Άγκυρα και αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια του Europa League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, Mουσταφά Ρεσίτ Ακτσάι εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' τον αποκλεισμό της ομάδας του, ενώ στάθηκε στο γρήγορο πρώτο γκολ που έκρινε, σε μεγάλο βαθμό, την εξέλιξη του αγώνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου χάλασε η ομάδα την ισορροπία της. Τα παιδιά όμως προσπάθησαν και ό,τι μπόρεσαν το έκαναν. Αμυνθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δώσαμε βάρος πιο πολύ στην άμυνα και εκεί φάγαμε τα υπόλοιπα δύο γκολ. Βέβαια, είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά από αύριο η δουλειά μας είναι να προετοιμαστούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια και συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα".

Εσείς προσωπικά κάνατε λάθη κάπου;

"Η ίδια ομάδα την περασμένη εβδομάδα πήρε πολύ καλό αποτέλεσμα. Σήμερα δεν ήταν τόσο επιτυχημένη η ομάδα μας. Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί στην κρίση μας. Θα καθίσουμε, θα αξιολογήσουμε τα λάθη μας, πού κάναμε λάθη, πού θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Θα ήθελα να είμαστε αντικειμενικοί".

Τα τελευταία 20 χρόνια ο περισσότερος κόσμος μαζεύτηκε απόψε στο ματς. Τι σκέφτεστε για αυτό;

"Είμαι στενοχωρημένος που δεν κερδίσαμε, αλλά ας συνεχίσουν να έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και να συνεχίσουν να έρχονται να παρακολουθούν τα επόμενα ματς της ομάδας μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ