EUROPA LEAGUE

Αγώνας δρόμου για Φαν Πέρσι ενόψει Ατρομήτου

Αγώνας δρόμου για Φαν Πέρσι ενόψει Ατρομήτου
Φαν Πέρσι

Αν και οι Τούρκοι υποστήριζαν πριν λίγες ημέρες πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα χάσει τα ματς με τον Ατρόμητο, εντούτοις τελευταία είναι πιο αισιόδοξοι για την παρουσία του με τους Περιστεριώτες.

Μια θλάση στον οπίσθιο μηριαίο έκανε σχεδόν απαγορευτική την παρουσία του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στα δυο παιχνίδια με τον Ατρόμητο για τα πλέι οφ του Europa League. Παρόλα αυτά, αισίως εμφανίζονται πιο αισιόδοξοι οι γείτονες σχετικά με την παρουσία του στον πρώτο αγώνα με τους Περιστεριώτες.

Το μεγάλο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του Βίτορ Περέιρα, κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να δώσει το παρών στα ματς με το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου και να βοηθήσει τη Φενέρ να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η "Fanatik" αναφέρει πως ο 32χρονος θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε πιο έντονους ρυθμούς, αν και ο Περέιρα διαμηνύει σε όλους τους τόνους πως ο παίκτης θα παίξει μόνο αν είναι απολύτως έτοιμος και δεν πρόκειται να ρισκάρει πιθανή υποτροπή του. Το αν θα μπορέσει να είναι έτοιμος στις 20 Αυγούστου, μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες...

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ