EURO

Πού βρίσκονται οι παίκτες της καλύτερης ενδεκάδας του Euro 2004;

Πού βρίσκονται οι παίκτες της καλύτερης ενδεκάδας του Euro 2004;

Το Sport24.gr παρουσιάζει πού βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2004. Απ' τον Δέλλα και τον Σεϊταρίδη μέχρι τον Μπάρος και τον Ρονάλντο.

Το καλοκαίρι του 2004 ήταν μαγικό για την Ελλάδα. Πέρα απ' τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η χώρα μας πανηγύρισε την κατάκτηση του Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή πορεία μέχρι το πολυπόθητο τρόπαιο, το οποίο θα μείνει για πάντα "χαραγμένο" μέσα μας.

Παρ' όλα αυτά, η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν ξεχωριστή για πολλούς λόγους. Αρκετοί φερέλπιδες παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους σε μεγάλο τουρνουά για πρώτη φορά, πολλοί καθιερώθηκαν στη συνείδηση του κόσμου ως... σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ενώ για κάποιους άλλους ήταν η απαρχή για μία τεράστια καριέρα.

Δώδεκα χρόνια (και κάτι) μετά το "θρυλικό" Euro 2004 το Sport24.gr σας παρουσιάζει τι κάνουν και πού βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που απάρτιζαν την κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης. Απ' τον Τραϊανό Δέλλα και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη μέχρι τον Μίλαν Μπάρος και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ