EURO

Όλα τα λογότυπα των Euro

Όλα τα λογότυπα των Euro

Η UEFA παρουσίασε το λογότυπο για το Euro 2020 και το Sport24.gr σας θυμίζει τις προηγούμενες 15 επιλογές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας απ' το 1960 έως το 2016.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (21/09), σε μία λαμπρή εκδήλωση στο Λονδίνο, έγινε η παρουσίαση του νέου λογοτύπου για το Euro 2020. Η επιλογή της UEFA έχει συμβολικό χαρακτήρα, αφού ελέω της διεξαγωγής της διοργάνωσης σε 13 διαφορετικές πόλεις, οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν πολύχρωμα ανθρωπάκια για να τονίσουν τη συνύπαρξη διαφορετικών χωρών και πολιτισμών.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου logo, το Sport24.gr σας θυμίζει τις 15 προηγούμενες επιλογές της UEFA. Στις εννιά πρώτες διοργανώσεις το φορμάτ ήταν ίδιο. Το μόνο που άλλαζε ήταν τα χρώματα της -κυματιστής- σημαίας, ανάλογα με τη χώρα που διοργάνωνε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όμως, απ' το 1996 κι ύστερα υπήρξαν γραφιστικές "πινελιές". Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, τα λογότυπα τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πιο... κομψά και γοητευτικά.

Αναλυτικά όλα τα λογότυπα:

Όλα τα λογότυπα των Euro

Το λογότυπο του Euro 2020:

Όλα τα λογότυπα των Euro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

To λογότυπο και οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Euro 2020
TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ