EURO

"Εμείς αποφασίζουμε, όχι ο Μπεργκ"

"Εμείς αποφασίζουμε, όχι ο Μπεργκ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο γενικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Λαρς Ριχτ, κατέστησε σαφές ότι ο Μάρκους Μπεργκ δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Δια του καθ' ύλην αρμοδίου, επιβεβαιώθηκε ότι ο Μάρκους Μπεργκ δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην 6η αγωνιστική των play offs στις 31 Μαΐου. Ο γενικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, Λαρς Ριχτ, ήταν κατηγορηματικός στην τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se.

Ο Ριχτ τόνισε με έμφαση ότι η απόφαση ανήκει στη σουηδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και δεν τέθηκε ποτέ προς η συζήτηση η πιθανότητα να δοθεί άδεια στον Μπεργκ. Αναλυτικα:

Δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Οι διεθνείς ημερομηνίες είναι γνωστές. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να έχουμε εδώ στον Μάρκους Μπεργκ και θα εξασκήσουμε. Η περίοδος προετοιμασίας για το Euro είναι πολύ μικρή και χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κληθεί.

Συζητήσατε την πιθανότητα να επιτρέψετε στον Μπεργκ να μείνει στην Αθήνα;

Όχι, δεν το κάναμε.

Ο Μπεργκ εξέφρασε άποψη περί του θέματος και πως βλέπει την κατάσταση του;

Δεν είναι ο Μπεργκ αυτός ο οποίος αποφασίζει, εμείς λαμβάνουμε τις αποφάσεις.

Ναι, αλλά συζητήσαμε με τον Μπεργκ για την υπόθεση;

Τις συζητήσεις που κάναμε, θα τις κρατήσουμε για τους εαυτους μας. Αυτό που του μεταφέραμε είναι ότι ο προπονητής θέλει όλους τους διεθνείς στη διάθεση του, όταν το προβλέπουν οι διεθνείς ημερομηνίες.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ