EURO

Υπόκλιση Κριστιάνο Ρονάλντο σε Σάντος

Υπόκλιση Κριστιάνο Ρονάλντο σε Σάντος

Η Πορτογαλία πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2016 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε το καπέλο στον Φερνάντο Σάντος για τη συμβολή του στην επιτυχία των Ιβήρων.

Ένα γκολ του Ζοάο Μοουτίνιο (το πρώτο του με τη φανέλα με το εθνόσημο μετά από τέσσερα χρόνια) ήταν αρκετό για την Πορτογαλία για να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Δανίας, να ξεφύγει με 6 πόντους από τους Σκανδιναβούς στον όμιλό της και να σφραγίσει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2016 μία αγωνιστική πριν τη λήξη των προκριματικών.

Το κλίμα στο στρατόπεδο των Ιβήρων ήταν πολύ καλό στο φινάλε της αναμέτρησης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε δηλώσεις στον Τύπο, αποθεώνοντας τον Φερνάντο Σάντος για τη δουλειά που έκανε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τότε που ανέλαβε στο τιμόνι.

"Όλα ήταν τέλεια, ήταν μία δύσκολη αλλά φανταστική πρόκριση. Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά στη συνέχεια ανακάμψαμε. Τα εύσημα πηγαίνουν στον Φερνάντο Σάντος, η έλευσή του ήταν καθοριστική, μας έκανε μεγάλο καλό.

Υπόκλιση Κριστιάνο Ρονάλντο σε Σάντος

Ο μίστερ κατάφερε να πάρει τον καλύτερο εαυτό από αρκετούς παίκτες και χάρη στο Θεό τα καταφέραμε. Η Δανία ήρθε για να αμυνθεί, οπότε αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα".

Πορτογαλία - Δανία 1-0

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ