EURO

Χρυσάφι για την κατάκτηση του Εuro στους Βέλγους

Χρυσάφι για την κατάκτηση του Εuro στους Βέλγους

Η εθνική Βελγίου έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη τα τελευταία χρόνια ώστε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να υποσχεθεί ένα εντυπωσιακό πριμ στους διεθνείς σε περίπτωση... κατάκτησης του Euro.

Το Βέλγιο βρέθηκε για μία δεκαετια στην ποδοσφαιρική αφάνεια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 (είχε αποκλειστεί τότε στους "16" από τη Βραζιλία) όμως επέστρεψε δυναμικά στο Μουντιάλ της Βραζιλίας (έφτασε μέχρι τα προημιτελικά) και πλέον σκοπεύει στην κορυφή.

Σε λίγους μήνες από τώρα ο Μαρκ Βίλμοτς και οι παίκτες του θα ριχτούν στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας και όπως όλα δείχνουν όλοι οι άνθρωποι της χώρας έχουν υψηλές προσδοκίες από τη συμμετοχή των "κόκκινων διαβόλων" στο τουρνουά.

Χρυσάφι για την κατάκτηση του Εuro στους Βέλγους

Απόδειξη η κίνηση της βελγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με την εφημερίδα "Het Laatste Nieuws" να αποκαλύπτει πως οι άνθρωποί της θέσπισαν γιγαντιαίο πριμ αν έρθει η κατάκτηση του τροπαίου, το οποίο θα κάνει τον κάθε παίκτη που θα βρεθεί στην αποστολή κατά 700.000 ευρώ πλουσιότερο!

Υπενθυμίζεται πως το Βέλγιο, που φιγουράρει στο Νο 1 του ράνκινγκ της FIFA εδώ και καιρό, βρίσκεται σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο στο Euro 2016, έχοντας να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ιταλία (13/6), Ιρλανδία (18/6) και Σουηδία (22/6).

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ