EURO

Χριστόπουλος: "Δύσκολο να αντιμετωπιστεί η Γερμανία"

Χριστόπουλος: "Δύσκολο να αντιμετωπιστεί η Γερμανία"
Χριστόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” και στον Νίκο Συριώδη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γαλλίας.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε:

Για το αν έχει δει κάτι καινοτόμο από πλευράς τακτικής: “Μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση το επίπεδο προπονητικής που παρουσιάζεται στο τουρνουά. Δεν έχω δει κάτι καινοτόμο, κάτι που θα μπορούσε να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Είναι μέτριο το επίπεδο του θεάματος που παρακολουθούμε”.

Για το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν στο Euro:

“Τα τελευταία χρόνια οι ομάδες που δεν έχουν ιδιαίτερη ποιότητα στο ρόστερ αλλά είναι αποτελεσματικές, έχουν πολλά τρεξίματα, δύναμη και ταχύτητα, είναι αυτές που παίρνουν αποτελέσματα και πρωταγωνιστούν. Το είδαμε με την Λέστερ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το ίδιο βλέπουμε και σε αυτό το τουρνουά. Είδαμε 24 ομάδες που για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις, έπαιξαν κλειστά και προσπάθησαν να κάνουν κάτι με αντεπιθέσεις. Οι ποιοτικές ομάδες του τουρνουά δεν βρήκαν τρόπους να είναι παραγωγικές, γεγονός που συντέλεσε στο επίπεδο του θεάματος”.

Για το τι προβλέπει για την συνέχεια του τουρνουά:

“Ομάδες όπως η Πορτογαλία και το Βέλγιο, βάσει των ζευγαρωμάτων μπορούν να περάσουν στον τελικό. Εκεί είναι όλα ανοιχτά. Υπάρχουν τα 90 λεπτά, η παράταση και τα πέναλτι. Όλα μπορούν να συμβούν. Αναφορικά με το Αγγλία – Ισλανδία, φαβορί είναι οι Άγγλοι. Για το άλλο αυριανό ματς, η Ισπανία είναι καλή και ποιοτική ομάδα παρά τα αμυντικά προβλήματα που έχει, ενώ η Ιταλία μπορεί να αντιμετωπίσει ομάδες που κάνουν παιχνίδι κυριαρχίας. Αν πάντως η Γερμανία αποδώσει αυτό που μπορεί, δύσκολα μπορεί να την αντιμετωπίσει κάποιος”.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ