EURO

Χάνουν το Euro Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Γκιουντογάν και Βεράτι

Χάνουν το Euro Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Γκιουντογάν και Βεράτι

Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Ιλκάι Γκιουντογάν και Μάρκο Βεράτι δεν θα εκπροσωπήσουν τις εθνικές Αγγλίας, Γερμανίας και Ιταλίας αντίστοιχα, λόγω τραυματισμού στο Euro 2016.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα της Παρασκευής για τον 22χρονο Άγγλο μέσο της Άρσεναλ, Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, τον 25χρονο Γερμανό μέσο της Ντόρτμουντ, Ιλκάι Γκιουντογάν και τον 23χρονο Ιταλό μέσο της Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς όλοι θα χάσουν το Euro 2016 λόγω τραυματισμού.

Την απουσία του πρώτου, επιβεβαίωσε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ : "Θα μείνει έξω, έξι με οκτώ εβδομάδες. Αν θα πάει στο Euro; Δεν υπάρχει πιθανότητα. Προπονηθηκε κανονικά, όταν υπέστη νέο τραυματισμό, ο οποίος σχετίζεται με τους παλιότερους που είχε στο γόνατο. Μου είπαν ότι θα επιστρέψει στις αρχές Ιούλη".

Πριν από λίγο, η Ντόρτμουντ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, επιβεβαίωσε ότι ο Ιλκάι Γκιουντογάν θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν λόγω προβλήματος στα πλευρά, αλλά και την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στη Γαλλία.

Η εθνική Αγγλίας είναι στο δεύτερο όμιλο με τις αντίστοιχες των Ρωσίας, Ουαλίας και Σλοβακίας, ενώ αυτή της Γερμανίας στον τρίτο με τις αντίστοιχες των Ουκρανίας, Πολωνίας και Βορείου Ιρλανδίας.

Αργά, το βράδυ της Παρασκευής και η Παρί Σεν-Ζερμέν, επιβεβαίωσε ότι ο Μάρκο Βεράτι θα μείνει εκτός Euro 2016, καθώς θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ