EURO

Χάνει το Euro της Γαλλίας ο Καρβαχάλ

Χάνει το Euro της Γαλλίας ο Καρβαχάλ

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Ντάνι Καρβαχάλ κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League τον έθεσε νοκ-άουτ από το Euro 2016 και ο Έκτορ Μπεγερίν ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου την κατάκτηση του Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης όμως ο τραυματισμός που υπέστη στο 52ο λεπτό του τελικού τον ανάγκασε να αποχωρήσει, θα τον αφήσει εκτός από την τελική φάση του Euro 2016.

Ήταν μέσα στις αρχικές επιλογές του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για να ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας όμως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα (30/5) έδειξαν πως έχει υποστεί ζημιά στον προσαγωγό και ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το πιθανότερο σενάριο φέρνει τον Έκτορ Μπεγερίν να παίρνει τη θέση του στην αποστολή, με τον 21χρονο δεξιό μπακ της Άρσεναλ να κάνει μάλιστα ντεμπούτο με τη φανέλα της "φούρια ρόχα" την Κυριακή, στην επικράτηση των πρωταθλητών Ευρώπης με 3-1 επί της Βοσνίας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τραυματισμό του Καρβαχάλ:

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ