EURO

Χάνει την ΑΕΚ ο Ντουρμάζ, έξω 10 μέρες κι ο Μπεργκ

Χάνει την ΑΕΚ ο Ντουρμάζ, έξω 10 μέρες κι ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες θα μείνει ο Τζίμι Ντουρμάζ, σύμφωνα με δηλώσεις του Σουηδού ομοσπονδιακού τεχνικού. Ίδιο το διάστημα απουσίας και του Μάρκους Μπεργκ.

Η εθνική Σουηδίας νίκησε με 2-0, εκτός έδρας, την αντίστοιχη του Λίχτενσταϊν, ωστόσο τα μαντάτα ήταν άσχημα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Τόσο ο Τζίμι Ντουρμάζ, όσο κι ο Μάρκους Μπεργκ τραυματίστηκαν κι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνδυάστηκαν αρμονικά στο πρώτο γκολ της εθνικής Σουηδίας, θα μείνουν εκτός δράσης σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Έρικ Χάμρεν.

"Δεν είναι τίποτα σοβαρό, αλλά πιθανότατα θα μείνουν εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα ημέρες", υποστήριξε χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζίμι Ντουρμάζ θα απουσιάσει από το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Ολυμπιακό κι ΑΕΚ.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, οι "πράσινοι" θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Μάρκους Μπεργκ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μάρκους Μπεργκ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 62ο λεπτό δίνοντας τη θέση του στον Γκουιντέτι, ενώ ο Τζίμι Ντουρμάζ στο 69ο λεπτό τη θέση του στον Λάρσον.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ