EURO

Χαμός με το "Will Grigg's on fire"!

Χαμός με το "Will Grigg's on fire"!

Οι Βορειοϊρλανδοί έχουν βαλθεί να τους τρελάνουν όλους στο Euro 2016 με το φοβερό σύνθημά τους για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Will Grigg, στο ρυθμό του διάσημου τραγουδιού "Freed from desire". Ψηφίστε αν προτιμάτε το "Will Grigg's on fire" ή το "Decime que se siente" από το Μουντιάλ του 2014. (VIDEOS)

Αυτό που γίνεται με τους Βορειοϊρλανδούς στο φετινό Euro είναι φανταστικό. Όχι όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές τους επιδόσεις, που δεν είναι κι άσχημες, αφού επικράτησαν με 2-0 των Ουκρανών κι έχουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στους "16", αλλά όσον αφορά στους φιλάθλους τους.

Η παρουσία τους στις γαλλικές πόλεις που αγωνίζεται η ομάδα τους, γίνεται κάτι παραπάνω από αντιληπτή, όχι επειδή προκαλούν επεισόδια, όπως οι Ρώσοι και διάφοροι άλλοι, αλλά επειδή ένα σύνθημά τους τείνει να γίνει ο... ύμνος της διοργάνωσης.

Πρόκειται για το "Will Grigg's on fire", το οποίο αναφέρεται στον επιθετικό της ομάδας, Will Grigg. Το συγκεκριμένο σύνθημα δημιούργησε ένας φίλος της Γουίγκαν, στην οποία αγωνίζεται ο Grigg, λόγω της πολύ καλής χρονιάς που πραγματοποίησε φέτος ο Βορειοϊρλανδός.

Αφού έγινε γνωστό μέσω του διαδικτύου, άρχισαν να το τραγουδούν οι φίλοι των "λάτικς" στο γήπεδο, αλλά και στις παμπ, όποτε έβαζε γκολ ο Grigg, στο ρυθμό του τραγουδιού "Freed from desire" της Gala. Και οι στίχοι πάνε κάπως έτσι: "Will Grigg's on fire, your defence is terrified", δηλαδή "Ο Will Grigg έχει πάρει φωτιά, η άμυνά σας είναι τρομοκρατημένη".

Το θέμα που τίθεται πλέον είναι αν το συγκεκριμένο σύνθημα είναι καλύτερο από το "Decime que se siente", που τραγουδούσαν στο προηγούμενο Μουντιάλ οι Αργεντίνοι. Απολαύστε τα και τα δύο κι εν συνεχεία ψηφίστε ποιο σας αρέσει περισσότερο.







TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ