EURO

Unfair από την "Equipe" στον Έντερ

Unfair από την "Equipe" στον Έντερ

Ο Έντερ πέρασε στην ιστορία ως ο παίκτης που χάρισε στην Πορτογαλία το πρώτο της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όμως η "Equipe"... ξέχασε να του βάλει βαθμολογία στην κριτική της για τους παίκτες του τελικού.

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Η γαλλική εφημερίδα "Equipe" είναι μία από τις εγκυρότερες και φημισμένες στον κόσμο όμως έκανε ένα "φάουλ" την επομένου του τελικού του Euro 2016, αφού στην κριτική της προς κάθε παίκτη ξεχωριστά δεν έβαλε βαθμό στον Έντερ.

Ο επιθετικός της Λιλ αποτέλεσε την τελευταία αλλαγή του Φερνάντο Σάντος στον τελικό του "Stade de France", παίρνοντας τη θέση του Ρενάντο Σάντσες στο 79', με το γαλλικό μέσο να επιλέγει να μην του βάλει βαθμολογία, κάτι όμως που έκανε για τον Ζινιάκ που είχε μπει ένα λεπτό νωρίτερα (78').

"Η είσοδός του στο 79' επέτρεψε στην Πορτογαλία να βρει διαδρόμους προς το τέρμα. Ξέρει να να προστατεύει τη μπάλα και δημιούργησε προβλήματα στον Ουμτιτί. Απέτυχε να σκοράρει με κεφαλιά στο 104' πριν το γκολ του στο 109' που τον έκανε αιώνιο ήρωα της Πορτογαλίας", αναφέρει στην κριτική για τον παίκτη, χωρίς όμως να μπει στον... κόπο να τον βαθμολογήσει.

Προφανώς γιατί οι άνθρωποι της εφημερίδας δεν είχαν διάθεση να το κάνουν μετά το γκολ-μαχαιριά που πέτυχε εις βάρος της Γαλλίας στο 109' και με το οποίο έστειλε τους Ίβηρες στην κορυφή της Ευρώπης. Εκτός βέβαια αν οι άνθρωποι της "Equipe" σκέφτηκαν πως μετά από αυτό το γκολ δεν χρειαζόταν βαθμολογία ο Έντερ από τη στιγμή που έκρινε το ματς.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ