EURO

Τρομερό "σόου" σε συνέντευξη από Πογκμπά και Εβρά!

Τρομερό "σόου" σε συνέντευξη από Πογκμπά και Εβρά!

Οι Πολ Πογκμπά και Πατρίς Εβρά "έκλεψαν" το μικρόφωνο από δημοσιογράφο και έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη ο ένας στον άλλο για ελβετικό τηλεοπτικό σταθμό. Στο φινάλε ζήτησαν και έξτρα διακοπές από τον... Αλέγκρι (VIDEO).

Μετά από μία πρόκριση και μάλιστα σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσα στην πατρίδα σου και μπροστά στο κοινό σου, τα πάντα επιτρέπονται. Με αυτό το σκεπτικό οι Πολ Πογκμπά και Πατρίς Εβρά, συμπαίκτες στην Γιουβέντους και καλοί φίλοι, πήραν το μικρόφωνο μέσα από τα χέρια δημοσιογράφου του Rsi και έδωσαν συνέντευξη ο ένας στον άλλο μπροστά στις κάμερες του ελβετικού τηλεοπτικού σταθμού!

"Τι σκέφτεσαι για το σημερινό παιχνίδι;", ήταν η πρώτη ερώτηση του Πογκμπά στον Εβρά μετά το 2-0 επί της Γερμανίας στον ημιτελικό. "Είμαι υπερήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου και που παίζω μαζί σου... Μετά θα με πληρώσεις, έτσι;", απάντησε ο αριστερός μπακ των "μπιανκονέρι", για να ακολουθήσουν γέλια μπροστά στις κάμερες!

Τρομερό "σόου" σε συνέντευξη από Πογκμπά και Εβρά!

Ακολούθως, ο Πογκμπά τόνισε πως "δεν έχει τελειώσει τίποτα, τώρα οφείλουμε να νικήσουμε και την Πορτογαλία", ενώ για το φινάλε οι δύο παίκτες είχαν ένα μήνυμα προς τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: να τους δώσει μία επιπλέον εβδομάδα ξεκούρασης πριν επιστρέψουν στο Βίνοβο (προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους) από τη στιγμή που συμμετέχουν με την εθνική Γαλλίας στον τελικό του Euro.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ