EURO

"Τρελαμένη" με τη νίκη της Πορτογαλίας η μαμά του Κ. Ρονάλντο

"Τρελαμένη" με τη νίκη της Πορτογαλίας η μαμά του Κ. Ρονάλντο

Η πρόκριση της Πορτογαλίας στους "8" του Euro 2016 προκάλεσε "έκρηξη" χαράς στο σπιτικό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δείτε τα δύο πανηγυρικά videos που ανέβασε στο Instagram η μητέρα του CR7, Ντολόρες Αβέιρο.

Αυτό θα πει ξέφρενος ενθουσιασμός. Το γκολ του Ρικάρντο Κουαρέσμα λίγο πριν το φινάλε της ημίωρης παράτασης με την Κροατία έστειλε την Πορτογαλία στα προημιτελικά του Euro στη Γαλλία και την οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο στα... ουράνια.

"Τρελαμένη" με τη νίκη της Πορτογαλίας η μαμά του Κ. Ρονάλντο

Απόδειξη τα δύο videos που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η μητέρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Ντολόρες Αβέιρο. Στο πρώτο φαίνονται αρκετά από τα μέλη της οικογένειας να έχουν πέσει στην πισίνα για να γιορτάσουν τη νίκη, με το σχόλιό της να είναι το εξής: "Εδώ η χαρά είναι αμέτρητη και το πάρτι μπορεί να γίνει παντού".

Στο δεύτερο video βλέπουμε την ίδια και την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο να πανηγυρίζουν έξαλλα το 1-0, με την Ντολόρες Αβέιρο να σχολιάζει: "Πάντα πίστευα... όποιοι και αν αμφισβήτησαν τους πολεμιστές μας... τώρα πιστεύω ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους... υπερήφανη για το γιο μου και το έθνος μου".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ