EURO

Το βίντεο του Ιμπραχίμοβιτς για το τέλος του από την Εθνική

Το βίντεο του Ιμπραχίμοβιτς για το τέλος του από την Εθνική

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποσύρθηκε από την εθνική Σουηδίας και δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ένα συγκινητικό βίντεο - συνοδευόμενο από μήνυμα - με το "ταξίδι" και το τέλος της διαδρομής. (video)

Το ματς με το Βέλγιο, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2016, ήταν το τελευταίο του 34χρονου φορ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας. Άλλωστε, το είχε (προ)αναγγείλει ο ίδιος λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση.

Ο Σουηδός σταρ, την Κυριακή, δημοσίευσε ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook στο οποίο περιγράφει το ταξίδι της 15ετούς πορείας με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας. Το βίντεο συνοδεύεται από το μήνυμα: " Η ώρα να κρεμάσω τη φανέλα μου έφθασε και να την παραδώσω στην επόμενη γενιά. Όταν τελειώνει μια ιστορία, ξεκινά μιαν άλλη".

Χορηγός του βίντεο είναι η εταιρία κατασκευής οχημάτων, Volvo, ενώ σε αυτό πρωταγωνιστούν η σύζυγός του, Έλενα, και τα παιδιά του Μαξιμιλιάν και Βενσάν. Στο τέλος αυτού ο Ιμπραχίμοβιτς κρεμά τη φανέλα, με βλέμμα γεμάτο από συγκίνηση:

Kαι το ξεχωριστό t-shirt αφιερωμένο στον...ξεχωριστό Ζλάταν

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ