EURO

Το τρομερό ποστάρισμα του Μπατσουαγί

Το τρομερό ποστάρισμα του Μπατσουαγί

Ο Μισί Μπατσουαγί πανηγύρισε κόντρα στην Ουγγαρία το πρώτο του γκολ στα τελικά του Euro 2016 και έδειξε τον ενθουσιασμό του με έναν ξεχωριστό τρόπο μέσω Twitter.

Αυτό θα πει δεινός εκτελεστής. Ο Μισί Μπατσουαγί είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή για το Βέλγιο μόλις 1 λεπτό και 34 δευτερόλεπτα, ώσπου να έχει την πρώτη του επαφή με τη μπάλα μετά από παράλληλη μπαλιά του Αζάρ και με ψύχραιμο πλασέ μπροστά στον Κίραϊ να γράψει το 2-0 και να σφραγίσει την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Euro 2016 ( τελικό σκορ 4-0 για τους Βέλγους).

Το τρομερό ποστάρισμα του Μπατσουαγί

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που ο επιθετικός της Μαρσέιγ (και μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους) εμφανίστηκε στη διοργάνωση, από τη στιγμή που ο Μαρκ Βίλμοτς προτιμάει τον Λουκακού ως βασικό για την κορυφή της επίθεσης, και λίγο αργότερα εξέφρασε τη χαρά του μέσω των social media.

"Όταν σκοράρεις στην πρώτη σου επαφή με τη μπάλα στο πρώτο παιχνίδι Euro της ζωής σου", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, με το σχόλιο να συνοδεύεται από ένα video όπου τον δείχνει να κάνει χορευτικές κινήσεις σε κάποια από τις προπονήσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του.

>
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ