EURO

Το "τιτίβισμα" του Φινμπόγκασον και οι Τούρκοι

Το "τιτίβισμα" του Φινμπόγκασον και οι Τούρκοι

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον έκανε σχόλιο στο twitter που... στράβωσε λίγο τους Τούρκους ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2016. Τι έγραψε ο Ισλανδός φορ του Ολυμπιακού.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον θα βρίσκεται με την εθνική Ισλανδίας στα τελικά του EURO 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, όπως βέβαια και η Τσεχία, που την τελευταία αγωνιστική έχουν περισσότερο ρυθμιστικό ρόλο στον όμιλο, με τις Τουρκία και Ολλανδία να παλεύουν για την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Οι "γείτονες" έχουν προβάδισμα και αν δεν ηττηθούν από τους Ισλανδούς, θα βγουν τρίτοι, την ώρα που οι Ολλανδοί θέλουν νίκη με τους Τσέχους και παράλληλα περιμένουν να πάρει το τρίποντο στο δικό της ματς η ομάδα του "Φίνμπο". Κάπου εδώ, μπαίνει στην ιστορία το "τιτίβισμα" που έκανε ο φορ του Ολυμπιακού, που δεν άρεσε και πολύ στους Τούρκους.

Ο Φινμπόγκασον ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία με ένα φορτηγό, το οποίο έγραφε ότι "Οι Ολλανδοί υποστηρίζουν την ομάδα της Ισλανδίας" και ο ίδιος σχολίασε: "Είναι καλό να βλέπεις τους Ολλανδούς να μας υποστηρίζουν. Μην ανησυχείτε Ολλανδοί φίλοι μου".

Τα ΜΜΕ της Τουρκίας αναφέρθηκαν στο εν λόγω θέμα, ίσως θεωρώντας ότι με την ανάρτησή του αυτή ο Ισλανδός επιθετικός προκαλεί. Βέβαια, ξεχνούν ότι για δυο χρόνια έπαιζε στην χώρα με την φανέλα της Χέρενφεν και έχει εκεί πολλούς φίλους, όντας πολύ αγαπητός. Άλλωστε, ήταν εξαιρετική η παρουσία του με την ομάδα και αυτή έφερε και τη μετεγγραφή του στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, προτού έρθει στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό.

Ιδού τι πόσταρε στο twitter:

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ