EURO

Το προκλητικό γερμανικό πρωτοσέλιδο κατά των Ιταλών

Το προκλητικό γερμανικό πρωτοσέλιδο κατά των Ιταλών
PICTURE ALLIANCE / DPA

Το μεγάλο ντέρμπι στα προημιτελικά του Euro 2016 πλησιάζει και οι Γερμανοί αποφάσισαν να... χοντρύνουν το παιχνίδι, ανακατεύοντας σε πρωτοσέλιδο ακόμα και τις μαμάδες των Ιταλών διεθνών!

Τρομερή αυτοπεποίθηση ή υπερφίαλες τοποθετήσεις; Ό,τι και από τα δύο αν ισχύει το σίγουρο είναι πως λίγες ώρες πριν τη μάχη της Γερμανίας με την Ιταλία στο Μπορντό για μία θέση στα ημιτελικά του Euro 2016, οι Γερμανοί θέλησαν να ρίξουν νερό στο μύλο της (διαχρονικής) αντιπαράθεσης των δύο χωρών.

Συγκεκριμένα η " BZ Berliner", εφημερίδα με έδρα το Βερολίνο, η οποία κυκλοφόρησε το Σάββατο με ένα πρωτοσέλιδο όπου απεικονίζονται στο πάνω μέρος του οκτώ μικρές φωτογραφίες με πρόσωπα μαμάδων Ιταλών διεθνών και ο τίτλος είναι ο εξής:

Το προκλητικό γερμανικό πρωτοσέλιδο κατά των Ιταλών

"Απόψε ούτε η μαμά μπορεί να σας βοηθήσει". Υπενθυμίζεται πως σε αυτό το παιχνίδι η Γερμανία καλείται πέρα από την Ιταλία να βάλει φρένο σε μία τρομερά αρνητική παράδοση που την θέλει να μην έχει νικήσει ποτέ τη "σκουάντρα ατζούρα" σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης (Euro ή Μουντιάλ), μετρώντας μέχρι στιγμής 4 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Το προκλητικό γερμανικό πρωτοσέλιδο κατά των Ιταλών
PICTURE ALLIANCE / GEISLER-FOTOP

Για το αν θα δικαιωθεί η εφημερίδα ή η Ιταλία θα "πικράνει" για μία ακόμα φορά τα πάντσερ θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες από τώρα, όταν οι ομάδες των Λεβ και Κόντε ριχτούν σε μία μάχη που αναμένεται επική.

Special offers από τα footshirts. Γιατί να περιμένεις τις εκπτώσεις;

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ