EURO

To νέο look του Κουαρέσμα

To νέο look του Κουαρέσμα

Με ανανεωμένο... look θα εμφανιστεί το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Ουαλία ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Δείτε το νέο του εντυπωσιακό κούρεμα (φωτογραφία).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αδιαφιλονίκητος σούπερ σταρ της Πορτογαλίας σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όμως στα γήπεδα της Γαλλίας έχει έναν (ισ)άξιο συμπαραστάτη στη γραμμή κρούσης: τον Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στον αγώνα με την Κροατία για τη φάση των "16" ενώ στον προημιτελικό με τους Πολωνούς ήταν εκείνος που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι στη ρωσική ρουλέτα και έστειλε τους Ίβηρες στους "4" της διοργάνωσης.

Ο Κουαρέσμα δεν εντυπωσιάζει πάντως μόνο εντός γηπέδου αλλά και εκτός και αυτό το απέδειξε με την επιλογή του παραμονές του αγώνα με την Ουαλία να αλλάξει το λουκ στο μαλλί.

Πλέον, ένα... φύλλο φιγουράρει στο κεφάλι του (χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει κάποιος συμβολισμός πίσω από αυτή την κίνηση), με τον Κουαρέσμα να το παρουσιάζει μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Novo estilo

A photo posted by Ricardo Quaresma (@ricardoquaresmaoficial) on

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ